2777
2789
عنوان

افسردگی

170 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها احساس میکنم افسردگی گرفتم همش تو خونه اشتهام کم شده مداوم فکر میکنم بی خواب شدم این فکرا دیوونم کردن بخاطر ی قرص لعنتی تیروئید فشار زیادی بهم اومد اینطور شدم دیگه مثل سابق انرژی ندارم نمیتونم درس بخونم بیشتر موقع خواب این فکرا میان سراغم چیکار کنم

افسردگی دارم نوع شدید خواهشا خودتو داغون نکن من دوساله درگیرشم بلاسرم اومد

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم‌ سالهاست افسردگی دارم 

نه خودم میدونستم نه خانواده م

اصلا دلیل گریه ها و ناسازگاری منو نمیدونستن و میگفتن دنبال جلب توجهی !

تازگیا فهمیدم 

رفتم دنبال درمان اما روانشناس خوب پیدا نکردم 

یکی بود مجازی بود

جلسه اول رو رفتم اما مجازی بهم نچسبید

در حال حاضر تو شهری که هستم اصلا روانشناس باسواد پیدا نمیشه 

تازه بشه هم‌ همه باهم فامیلن و‌ اگه دردم رو بگم حداقل صد نفر از نزدیکام باخبر میشن

چطوری شما

الان خیلی بهترم دکترو مشاور رفتم ولی خیلی خوبم گاهی بهم فشارمیاد

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
الان خیلی بهترم دکترو مشاور رفتم ولی خیلی خوبم گاهی بهم فشارمیاد

میشه حرف ها روش درمانشو بهم بگین ی عمر دعاتون میکنم خسته شدم اصلا من اینطور نبودم همیشه شاد خوشحال 

بچه ها من جدددیدا فقط فکر گذشته میاد سراغم گرررریه میکنم اصلا باکسی نمیخوام حرف بزنم از رابطه صحبت با همسرم فراری شدم....همش افکار منفی که دیگه جونی برام نزاشته میکنم مرگ و میر و مریضی این فکرا شرایط دکتر رفتن ندارم چون شاغلم اصلا حوصلم نمیکشه کاری انجام بدم دیگه یادم رفته اخرین بار کی خندیدم ی داروی ارام بخش میخوام چی بخورم که یکم بهتر بشم تا بتونم برم پیش ی روانشناس درست حسابی  

بچه ها من جدددیدا فقط فکر گذشته میاد سراغم گرررریه میکنم اصلا باکسی نمیخوام حرف بزنم از رابطه صحبت ب ...

منم دقیقا همین فکرا واسه شما پیش نیومده ولی من اون قرص لعنتی رو خوردم خواستم بمیرم یعنی لرز ۵ کیلو کم کردم ترس نمیتونستم راه برم اخر رفتم دکتر گفت از اول به قرص احتیاج نبوده تازه تو زیاد خوردی شما که پیش نیومده خداروشکر به فکرش نباشین

میشه حرف ها روش درمانشو بهم بگین ی عمر دعاتون میکنم خسته شدم اصلا من اینطور نبودم همیشه شاد خوشحال&n ...

خب من قرص میخورم بهم گفت باید پیاده روی بری ورزش. کنی دوچرخه سواری اینک تو هوای ازاد خودت باشی ب کارات فکر کنی شوهرت حرف میزنه برو بیرون حموم محل دعوارو ترک کن اهنگ شاد بزار برقص همه اینا باعث میشن خوب شی ولی اشتها نداری حتما باید دارو بخوری من انقد ضعیف بودم دکترگف این چ وضعشه ی قاشق نمیتونستم غذا بخورم ولی الان چی تپل شدم خیلی خوب شدم

منم‌ سالهاست افسردگی دارم  نه خودم میدونستم نه خانواده م اصلا دلیل گریه ها و ناسازگاری منو نم ...

من دکترمغزاستخوان رفتم فوق العاده خوب بود