2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست
خب من قرص میخورم بهم گفت باید پیاده روی بری ورزش. کنی دوچرخه سواری اینک تو هوای ازاد خودت باشی ب کار ...

خیلی ممنون ایشالا هرجی از خدا میخواید بهتون بده منم وقتی میرم بیرون یا اینور اونور حالم خیلی بهتر میشه فراموشش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای سرخود خوردی همونه لاغرتم کرده 

اول ازمایش دادم بردم ی دکتر گفت کم کاری بعد ی دکتر دیگه گفت نرماله یکم پایین نیاز به قرص نداره ولی دیگه دیر بود به من گفتن جمعه ها یدونه بخور بقیه روزا نصف من همه روز ۱ دونه خوردم به اشتباه ی شب خیلی حالم بد بود داد زدم خدااا چرا کاری نمیکنی پس یدفعه رفتم سر جعبه قرص دیدم اینطوری نوشته بود امان از اشتباهات پزشکی خداروشکر  فهمیدم

قرص داد؟ منظورت مغز و اعصابه؟

اره ببخش اشتباه گفتم دکتر مغز اعصاب ستون فقرات

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خیلی ممنون ایشالا هرجی از خدا میخواید بهتون بده منم وقتی میرم بیرون یا اینور اونور حالم خیلی بهتر می ...

من باخرید تمام غصه هام همچی فراموشم میشه فدات عشقم ایشالا هرچ زودترخوب شی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
این دکتر به شما اینارو گفت؟

مغزو عصاب بودتوخاب بیداری بودم متوجه نشدم چی تایپ کردم اره دکترش فوق العادس برامن مشاور جواب نداد

منم‌ سالهاست افسردگی دارم  نه خودم میدونستم نه خانواده م اصلا دلیل گریه ها و ناسازگاری منو نم ...

من یکی رو می شناسم مثل تو بود کلا زیادی حساس بود و کارش گریه بود همش تا اینکه رفت پیش ی روانپزشک خوب کارش عالی بود. دکتر بابک ثابتی اسمش بود 

اینم ادرس سایتش 

http://drbabaksabeti.com/