سلام بچه ها احساس میکنم افسردگی گرفتم همش تو خونه اشتهام کم شده مداوم فکر میکنم بی خواب شدم این فکرا دیوونم کردن بخاطر ی قرص لعنتی تیروئید فشار زیادی بهم اومد اینطور شدم دیگه مثل سابق انرژی ندارم نمیتونم درس بخونم بیشتر موقع خواب این فکرا میان سراغم چیکار کنم
اول ازمایش دادم بردم ی دکتر گفت کم کاری بعد ی دکتر دیگه گفت نرماله یکم پایین نیاز به قرص نداره ولی دیگه دیر بود به من گفتن جمعه ها یدونه بخور بقیه روزا نصف من همه روز ۱ دونه خوردم به اشتباه ی شب خیلی حالم بد بود داد زدم خدااا چرا کاری نمیکنی پس یدفعه رفتم سر جعبه قرص دیدم اینطوری نوشته بود امان از اشتباهات پزشکی خداروشکر فهمیدم
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خیلی ممنون ایشالا هرجی از خدا میخواید بهتون بده منم وقتی میرم بیرون یا اینور اونور حالم خیلی بهتر می ...
من باخرید تمام غصه هام همچی فراموشم میشه فدات عشقم ایشالا هرچ زودترخوب شی
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉