2777
2789
عنوان

شوهرم الان قهر کرد رفت لباساشم برد😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
شوهرت ی روانیه مریضه ازهرکس ک بچشو بزنه متنفرم تو مدیونی ب بچت بااین ک وضع پدرشو میدونی بچه آوردی با ...

شما چیه حرف مفت میزنی.مگه ادم از اینده خبر داره که پیش بینی کنه و بچه نیاره.شما خودت بیشتر مشکل اعصاب و روان داری.حرف زدنت رو بلد نیستی خانم.

الهی هیچ پدرو مادری توی خونه جلوی چشم بچه هاشون دعوا و کتک کاری نکنن خیلی توی روحیه کودکامون تاثیر م ...

بعله دقیقا

الان اونیک من میخام باهاش ازدواج کنم خودشم قبول داره ک خونه پدریشوحشت ناک بوده هرروزدعوا و بحث و فشای خراب بین زنو شوهر

خیلییییی روش تاثیرگذاشته خودشم میگه اونا کردن ...ازوقتر چش وا کردم بابا مامانم یا کتک میزدن یا فش ...دیگ هردو پیرشدن مرده ک مرد اینا مراسمشون میدیدم یک قطره اشک نریییییختن

مامانشم ک الان ساکت نشسته سرجاش

ولی درکل ب چشمدارم میبینم چیشده بچهاشون..

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

چه مرده عنی،کی به اینا زن میده خدایی

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
2804
شما چیه حرف مفت میزنی.مگه ادم از اینده خبر داره که پیش بینی کنه و بچه نیاره.شما خودت بیشتر مشکل اعصا ...

خیلیم بلدم.. مطمئن باش یک زن ازهمه بیشتر شوهرشو میشناسه مشکل اعصاب وروان ندارم اما ب حدی برا بچت ناراحت شدم ک سرم دردگرفت لطفا ببرش دکتر همین الان 

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
چه مرده عنی،کی به اینا زن میده خدایی

هیچکس نمیتونه تضمین کنه اینده رو اخلاق هارو..این مشاورهایی ک میبینی قبل ازدواج اینارو حتی بچا هم میتونه گول بزنه چ برسه ادم بزرگه با خوب نماییی اوکی میکنه

ا

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
2805
هیچکس نمیتونه تضمین کنه اینده رو اخلاق هارو..این مشاورهایی ک میبینی قبل ازدواج اینارو حتی بچا هم میت ...

عزیزم زن تو زندگی شوهرشو میشناسه که آدم نباید حداقل تو سه سال اول فکر بچه باشه ک خوب شوهرشو بشناسه

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
2801