2777
2789

دکترم بهم گفت اما فراموش کردم، برای غربالگری اول باید اول برم سونو بعد برم ازمایش خون بدم یا برعکس؟

هم سونو هم ازمایش تو یک روز گرفته میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من گفت برو سونو بعد آزمایش ناشتایی هم نداره  شنبه باید برم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

هر۲تاش هست فرقی نداره کدوم اول باشه

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
هر۲تاش هست فرقی نداره کدوم اول باشه

نه عزیزم یه کپی بایدازسونوبرا ازمایش ببری اول بایدسونوداده باشه من تازه دوهفته پیش انجام دادم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
نه عزیزم یه کپی بایدازسونوبرا ازمایش ببری اول بایدسونوداده باشه من تازه دوهفته پیش انجام دادم

سونوی معمولیه انجامش؟

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
خیلی ممنون  برای ازمایش خونش لازم نیست ناشتا باشم؟

نه عزیزدلم نیاز نیس قشنگ صبحونه  بخوربعدیه چیز شیرین مثل شکلات واب میوه شیرین بخور که نی نی تکون بخوره توی دلت

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم