2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه نمایندگی لدورا زدن ؟😐😑

دقیقا

هرجا نگاه میکنی یه چن نفرو میبینی

همشونم یهو بهن پیشنهاد خرید میدن😂😂😂😂😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
چون کیفیت محصولاتش خیلی خوبه 

این شرکت از سال ۱۳۶۳ تاسیس شده اگر کیفیت محصولاتشوون خوب بوده چرا اون زمان این کارارو نمی کردن؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
دقیقا هرجا نگاه میکنی یه چن نفرو میبینی همشونم یهو بهن پیشنهاد خرید میدن😂😂😂😂😐

لیدراش خیلی زیاد شدن اصلا هرجا میری هستن

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

😂😂😂آره

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

[QUOTE=188092480]این شرکت از سال ۱۳۶۳ تاسیس شده اگر کیفیت محصولاتشوون خوب بوده چرا اون زمان این کارارو نمی کردن؟[/QUOTE

اون زمان محصولاتش محدود به نوار بهداشتی پوشک دستمال کاغذی و...بود اما الان حدود۱۰ ساله مستمر داره رو محصولات آرایشی بهداشتی کار میکنه ومن ۷ سال برای شرکت ۵۰۴۰ کار کردم ودیدم وتجربه کردم که محصولاتشون چقدر برگشتی داره اما الان حدود یک ساله که قرارداد با پنبه ریز بستم وتمام محصولاتش رو اول خودم تست کردم چون ذهنیتم به محصولات خوب نبود به خاطر شغل قبلیم ووقتی دیدم پیگیری شرکت رو برای رسیدن جنس اصل دست مشتری وبرای کیفیت محصولات ودرمانشون قبول نمایندگی کردم

بله عزیزم اگه کیفیت نداشته باشه لیدرهاشم شما نمیبینی ومن واقعا توزندگیم تغیراتی ایجاد شد که باعثش همین شغلمه وخدارو شاکرم بابتش

بله عزیزم اگه کیفیت نداشته باشه لیدرهاشم شما نمیبینی ومن واقعا توزندگیم تغیراتی ایجاد شد که باعثش هم ...

نمیدونم ولی خواهر من خیلی صورتش جوش میزنه مشاورش گفت باید آبرسان و ضد آفتاب بزنی زد اما خوب نشد وقتیمیزد بدتر هم‌میشد صابون هم گرفت بازم خوب نبود 

نمیدونم ولی خواهر من خیلی صورتش جوش میزنه مشاورش گفت باید آبرسان و ضد آفتاب بزنی زد اما خوب نشد وقتی ...

جوش دلایل زیادی داره خواهرتون قبل مصرف هر محصولی باید دلیل جوش هاش رو بدونه اگه دلیل رو بدونه راحت تر برای درمان قدم برمیداره محصولات معجزه نمیکنن درمان میکنن وشرایط رو بهتر میکنن اما اگه یه مسئله ای مثل جوش که میتون عامل درونی داشته باشه چه طور با محصول بیرونی درمان بشه؟

جوش دلایل زیادی داره خواهرتون قبل مصرف هر محصولی باید دلیل جوش هاش رو بدونه اگه دلیل رو بدونه راحت ت ...

من اول از همه مشاور هستم همیشه خرید محصول ملاک نیست محصولات کمک کننده هستند ۰۹۲۲۶۱۴۹۳۰۴ به خواهرتون بدید اگر مایل بودن مشاوره بگیرن من درخدمتم