2777
2789
عنوان

ویروس اسهال استفراغ کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 29 پست
عزیزم این بیماری ۳۰ روز کامل میره چون تمام بچه های فامیل و بچه های خودمو گرفتن و همش هم زیر ۵ ساله م ...

واااای نگو پسر هفتساله منم گرفته 😭

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسمومیت هم اسهال واستفراغ میاره پسرم یک باراسهال واستفراغ شدازداروخونه قرص اسهال دادم بهش .کته ماش و ...

نمیدونم اخه از پسرعموشون گرفتن من خیلی حواسم به خورد وخوراکشون هست

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
نگاه هیچ دارویی خوب نمیشه فقط باید دورشو بگذرونه تب انقدر بالا میزه بچه هزیون میگه و اسهال چربی که ش ...

الهی طفلکا خیلی اذیت میشن بچه های شمام باد ومدفوع شکمشون بوی تعفن شدیدمیداد

مسمومیت هم اسهال واستفراغ میاره پسرم یک باراسهال واستفراغ شدازداروخونه قرص اسهال دادم بهش .کته ماش و ...

میدونی اصلا اشتها ندارن کوچیکه باز با شیشه مایعات میدم میخوره بزرگه آبم بزور میخوره میگم خدانکرده نره تو کما از گشنگی تشنگی

الهی طفلکا خیلی اذیت میشن بچه های شمام باد ومدفوع شکمشون بوی تعفن شدیدمیداد

اره عزیزم باد شکم و بوی بد شدید دارن.من قشنگ حالتو میفهمم  میگمم ما همه درگیر این بیماری بودیم

میدونی اصلا اشتها ندارن کوچیکه باز با شیشه مایعات میدم میخوره بزرگه آبم بزور میخوره میگم خدانکرده نر ...

نه اما بهش مایعات کم بده در کل اشتها رو بند میاره زیاد اصرار نکن من که اصرار میکردم همش بالا میاورد

نه اما بهش مایعات کم بده در کل اشتها رو بند میاره زیاد اصرار نکن من که اصرار میکردم همش بالا میاورد

ممنون عزیز دلم

بچها خسته شدم یکیش هفتساله یکیشم یکساله این بالا میاره میشورم اون اسهال میره میشورم حالم از غذا بهم ...

عزیزم بچه هات خوب شد؟؟من پسر کوچیکم یک سالو نیمشه خسته شدم بخدا منو پدرش دیوونه شدیم از غصش ،شده پوستو استخوون،تبش رفته اسهاله گاهی هم استفراغ،غذا اصلاً نمیخوره فقط شیر خودمو میخوره دوبار بردیم دکتر ،حتی تلگیر هم بردیم شهر دیگه نمیدونم دیگه چیکار کنم؟؟؟

عزیزم بچه هات خوب شد؟؟من پسر کوچیکم یک سالو نیمشه خسته شدم بخدا منو پدرش دیوونه شدیم از غصش ،شده پوس ...

آه گلم پنجمین روز خوب شدن خداروشکر ببین بهش آب سیب زیاد بده وکته ی هویج خیلی برا اسهال خوبه اول هویج رو رنده ریز کن بعد بزار یکم بپزه بعد برنج خیس خورده رو بریز توش بزار دم  تا نرم بشه با ماست یا بدون ماست بده بخوره برا اسهال عالیه انشالله زودتر خوب میشه

عزیزم بچه هات خوب شد؟؟من پسر کوچیکم یک سالو نیمشه خسته شدم بخدا منو پدرش دیوونه شدیم از غصش ،شده پوس ...

راستی نبات سوخته هم عالیه برا اسهال من روزی دوبار میدادم نبات رو با گوشتکوب پودر کن دو قاشق بریز تو ظرف رو حرارت ملایم آب بشه نسوزه ها طلایی رنگ که شد نصف لیوان آب سرد اضافه کن بزار بجوشه تا حل بشه توش و ولرم که شد بده بخوره عین چایی میشه شربت لوپرامیدهم خوبه پسر بزرگم میخورد شکمش جمع شد کوچیکه دارو رو بالا میاورد با چیزای طبیعی درمانش کردم

راستی نبات سوخته هم عالیه برا اسهال من روزی دوبار میدادم نبات رو با گوشتکوب پودر کن دو قاشق بریز تو ...

ممنون گلم 🌹🌹امروز رفتم آزمایشگاه ازش آزمایش گرفتم خیالم راحت تر  بشه بیرون رویش زیاده فقط کمی معدش سفت شده روزی دوبار یا سه بار میگه پی پی،،میبرمش،مرسی خانووووم ،،انشاءالله خدا بچه هامونو حفظ کنه 🙏

ممنون گلم 🌹🌹امروز رفتم آزمایشگاه ازش آزمایش گرفتم خیالم راحت تر  بشه بیرون رویش زیاده فقط کمی ...

فدات عزیزم خوب کردی گلم خیالت راحت میشه انشالله چیزی نیست و زود خوبه خوب میشه خدا حفظشون کنه عزیزم 🌹🌹🌹

ممنون گلم 🌹🌹امروز رفتم آزمایشگاه ازش آزمایش گرفتم خیالم راحت تر  بشه بیرون رویش زیاده فقط کمی ...

جواب آزمایشش اومد بمنم بگو