2777
2789
عنوان

ویروس اسهال استفراغ کودکان

395 بازدید | 29 پست

خانوما کسی بچش گرفته چند روز میکشه دوتا بچهام گرفتن اسهال آبکی استفراغ وتب وبادمعده فوق العاده بد بو🤢🤮

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بچها خسته شدم یکیش هفتساله یکیشم یکساله این بالا میاره میشورم اون اسهال میره میشورم حالم از غذا بهم میخوره افطارو سحرم هیچی نمیتونم بخورم الان پنج روزه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

سلام جانم اره پسره منم داره خیلی سختی کشید این چند وقته تو یک ماه۳ دفعه اینجور شد الانم چهار بار بردمش پیش متخصص گفت باید بستریش کنی ازمایشم براش نوشت گفت رودهاش عفونت کردن دارو داد خداروشکر بهتره ولی الان سینش گرفته وحشتناک دیشب باز بردمش دکتر این چند روزه خیلی بهم سخت گذشته ان شاءالله ک بچهایه شمام هرچه زودتر خوب بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام جانم اره پسره منم داره خیلی سختی کشید این چند وقته تو یک ماه۳ دفعه اینجور شد الانم چهار بار برد ...

خداروشکر که بهتره ممنون جوابمو دادی بخدا بریدم دیگع دوشبه نخوابیدم نشستم بالا سرشونگریه میکنم داروهاشونم بالا میارن امروز باز میبرم دکتر پسر بزرگم تبش قطع شده ولی باز هزیون میگه میترسم چیزیش بشه

ی آمپول ب بسرم داد همون روز استفراغش بند اومد ولی اسهالش ۲ روز طول کشید کمتر بشه الانم بهتره 

آمپول اندانسترون به پسرکوچیکه منم زد یکم بهتره ولی باز بالا میاره بزرگه خیلی نگرانم کرده کمتر بالا میاره بیشتر اسهاله طوریکه ببخشی بچه هفت ساله نمیتونه خودشو نگه داره

مسموم نشدنه ؟ دکتر گفت ویروسه؟

نه مسموم نشدن بچه جاریم اینجورشد اینا از اون گرفتن چون تو یه خونه ایم همش با همن آزمایش کشت ادرار ومدفوع داده گفتن ویروسه

سلام جانم اره پسره منم داره خیلی سختی کشید این چند وقته تو یک ماه۳ دفعه اینجور شد الانم چهار بار برد ...

پسرشما چندسالشه

ویروسش چطوری منتقل میشه؟

میگن بو داره ولی بچهای ما باهم بازی میکردن دست به هم میزدن همو بغل میکردن

عزیزم این بیماری ۳۰ روز کامل میره چون تمام بچه های فامیل و بچه های خودمو گرفتن و همش هم زیر ۵ ساله میگیره و اینکه بعد از گذروندن این مراحل میره به سرفه های شدید و وحشتناک

میگن بو داره ولی بچهای ما باهم بازی میکردن دست به هم میزدن همو بغل میکردن

مسمومیت هم اسهال واستفراغ میاره پسرم یک باراسهال واستفراغ شدازداروخونه قرص اسهال دادم بهش .کته ماش و ماست هم خوردتاخوب شد

نگاه هیچ دارویی خوب نمیشه فقط باید دورشو بگذرونه تب انقدر بالا میزه بچه هزیون میگه و اسهال چربی که شاید تا ۵ روز بره سرفه که به راحتی تا دو هفته میره فکرشو کن من دو تا بچه هامدو روز قبل ۱۳ بدر گرفتن تا الان تک و توک سرفه دارن