2777
2789
اسم من رو یادتون نره لا به لای این همه اسم😂😂

نه،واسه هركدومتون يه نمازجداميخونم،فقط شمافراموش نكنيدلطفا😅🙏

مريم،مژگان،ومهديه خانم

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قصد کردید تا آخر ماه مبارک، بارتونو ببندینا😅

🙈😅

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
در ضمن این هم بگم من تاحالا قسمت نشده امام رضا برم و اصلا مشهد رو ندیدم به غیراز توخواب😂 انگار ام ...

نه گلم... امام رضا امام رئوفه... به خدا تو هر شرایطی باشی دعوتت میکنه... تو اوج گناه باشی میگه بیا

من معجزه ها دیدم از ایشون... شاید هیچ وقت از ته دلت نخواستی بری... بعد کرونا ان شاءالله برنامه بریز برو حتما

چند سالتونه؟!

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
در ضمن این هم بگم من تاحالا قسمت نشده امام رضا برم و اصلا مشهد رو ندیدم به غیراز توخواب😂 انگار ام ...

آخى

نه انشالله كه بطلبه

بستگی به اعتقاداتمون داره کلا صبر و دعا و مهم ترینش توکل به خدا برای یه مومن نتیجه بخشه 

بله درسته...

من مدتیه دیگه نمیتونم تو مسائل مادی حاجتی رو خیلی قاطع بخوام...

چون چند بار که پافشاری رو حاجتی داشتم دیدم اصلا به صلاحم نبوده...

دیگه فقط واسه مسائل معنویم پافشاری میکنم و دعا...

باقیش هر چی شد شد... راضیم

یه دعا بود منم اینجا دیدم فک نمیکردم ج بده ولی داد الان ک دیگ نمیخونم بازم داره خواستگار میاد اما ...

دعارو برعکس بخون الان😅

اجرتون با خود امام رضا.. ان شاءالله فردا شب هر ۳رکعت(شفع ووتر) رو به نیابت از شما میخونم و هدیه میکن ...

واقعاعاليه ممنونم خواهرم🙏🌷

انشالله حاجت روابشيد