sanii68 مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 105 پست چه دعایی پیشنهاد میکنید برای ازدواج خوبخسته شدم از تنهایی و مجردی 1400/02/09 | 05:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 اسم من رو یادتون نره لا به لای این همه اسم😂😂 نه،واسه هركدومتون يه نمازجداميخونم،فقط شمافراموش نكنيدلطفا😅🙏مريم،مژگان،ومهديه خانم كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 چون ازدواج رو دوست دارم پس برای تنهایی نیستخدا بهترینش رو قسمت تون کنهان شاءالله فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 نه،واسه هركدومتون يه نمازجداميخونم،فقط شمافراموش نكنيدلطفا😅🙏 مريم،مژگان،ومهديه خانم نه حتما یادم میمونه چشم
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 پس برای تنهایی نیست خدا بهترینش رو قسمت تون کنه ان شاءالله ممنونم
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 شما قصد کردید تا آخر ماه مبارک، بارتونو ببندینا😅 🙈😅 كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 در ضمن این هم بگم من تاحالا قسمت نشده امام رضا برم و اصلا مشهد رو ندیدم به غیراز توخواب😂 انگار ام ... نه گلم... امام رضا امام رئوفه... به خدا تو هر شرایطی باشی دعوتت میکنه... تو اوج گناه باشی میگه بیامن معجزه ها دیدم از ایشون... شاید هیچ وقت از ته دلت نخواستی بری... بعد کرونا ان شاءالله برنامه بریز برو حتماچند سالتونه؟! کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
payzrmod عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 129 کلا صلوات و استغفار راه باز کن هستن...برای هر حاجتی به نظرم... بستگی به اعتقاداتمون داره کلا صبر و دعا و مهم ترینش توکل به خدا برای یه مومن نتیجه بخشه
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 در ضمن این هم بگم من تاحالا قسمت نشده امام رضا برم و اصلا مشهد رو ندیدم به غیراز توخواب😂 انگار ام ... آخىنه انشالله كه بطلبه كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
محی1382 عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 334 یه دعا بود منم اینجا دیدمفک نمیکردم ج بده ولی دادالان ک دیگ نمیخونم بازم داره خواستگار میاداما من نمیخوام بیان😂نمیدونم دعا مخالفش هس یا نه؟
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 بستگی به اعتقاداتمون داره کلا صبر و دعا و مهم ترینش توکل به خدا برای یه مومن نتیجه بخشه بله درسته...من مدتیه دیگه نمیتونم تو مسائل مادی حاجتی رو خیلی قاطع بخوام...چون چند بار که پافشاری رو حاجتی داشتم دیدم اصلا به صلاحم نبوده...دیگه فقط واسه مسائل معنویم پافشاری میکنم و دعا...باقیش هر چی شد شد... راضیم کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 نه گلم... امام رضا امام رئوفه... به خدا تو هر شرایطی باشی دعوتت میکنه... تو اوج گناه باشی میگه بیا ... ۲۵ سالمه انشالله کرونا زودتر ریشه کن بشه قسمت شه
nafas_1990 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1720 یه دعا بود منم اینجا دیدم فک نمیکردم ج بده ولی داد الان ک دیگ نمیخونم بازم داره خواستگار میاد اما ... دعارو برعکس بخون الان😅 کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
كاريزماتيك عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 1156 اجرتون با خود امام رضا.. ان شاءالله فردا شب هر ۳رکعت(شفع ووتر) رو به نیابت از شما میخونم و هدیه میکن ... واقعاعاليه ممنونم خواهرم🙏🌷انشالله حاجت روابشيد كاربرآقام معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
sanii68 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 377 یه دعا بود منم اینجا دیدم فک نمیکردم ج بده ولی داد الان ک دیگ نمیخونم بازم داره خواستگار میاد اما ... چه دعایی