2821
2789

خواهر من خونش کنار خونه برادرشوهرشه.خیلی غصه میخوره.شوهرش هم راضی ب فروش نیس.خیلی خونه خوبیه خودشون ساختن ولی میگه دوسشندارم.آرامش روحی ندارم تووش

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

من با مادرشوهرم دوتا شهر متفاوتیم،یک ساعت ونیم فاصله،هرچهارشنبه درخدمت ملکه هستیم تا شنبه بعدازظهر،ملکه ازشنبه تا چهارشتبه که ما خبر مرگمون خونه خودمونیم هرروز زنگ میزنه گزارش کار میگیره،فقط کافیه ج ندی ده دیقه قیامت میکنه،منتم میذاره که من بامحبتم بهتون زنگ میزنم و....حالا ببین چه تفاوتی بین منی که شهربه شهرم با تو هست،کاش به حق این ماه از دستش بمیرم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با مادرشوهرم دوتا شهر متفاوتیم،یک ساعت ونیم فاصله،هرچهارشنبه درخدمت ملکه هستیم تا شنبه بعدازظهر،م ...

چند سالشه.مگه فقط شما رو داره

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
زیاد بهشون محل نزار اصلا کارشون نداشته باش

ن میدونی چیشده هفته پیش مامانش دعوت کرد دوساعت زودتر رفتم کمک کردم کلا اخم و ایناشو محل نزاشتنشو ول کن

رفتیم سر سفره انداره خودشون غذا درست کرده بود تو پیاله حلیم داد زودم سفره رو جمع کرد تعارفم نکرد بخورم داشتیم میرفتیمم گف کارهای سختو تو کردی جای تشکر

بجز تیکه هاش۔۔۔۔

حالا دیده مامانم دعوت کرده و فلان دوباره زنگ زده بیاین من گفتم نمیام دیگه حالا شوهرم غمبرک گرفته میگه چرا گفتی ن

خوب وقتی کوچیکم میکنه برچی برم

من با مادرشوهرم دوتا شهر متفاوتیم،یک ساعت ونیم فاصله،هرچهارشنبه درخدمت ملکه هستیم تا شنبه بعدازظهر،م ...

حداقل کنترل نمیشی واسه هرچی۔۔ واسه خندیدن و گریه کردنت ۔۔۔حرف درنمیارن 

چند سالشه.مگه فقط شما رو داره

نه والا،یه عزیزکرده خارج داره،یه مجرد تو خونه،شوهرمنم اصلا دوست ندارن والا ولی گیر ماست،یه روز ما بریم بیرون کار داشته باشیم الم شنگه بپا میکنه که کرونائه ولی خودش با دوستاش بیرونه همش هرچیم بگی یه جوابی داره،الان بخدا من تو اقدامم مبدونم حامله بشم پدر منو درمیاره به بهانه نگرانی روزی سه بار باید بزنگه هی پشت تلفن یه حرفایی بزنه منو عصبی کنه،مثلا زنگ میزنه میگه دخترهمسایمون یه شلوار عین شلوار آبیه تو پوشیده بود دیروز،منو بابا دم در دیدیمش،انقدر من از بابا خجالت کشیدم بخاطر تنگی شلوارش😐

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه والا،یه عزیزکرده خارج داره،یه مجرد تو خونه،شوهرمنم اصلا دوست ندارن والا ولی گیر ماست،یه روز ما بر ...

خب یه دفعه بگه شلوار آبی رو نپوش سنگین تره ،چرا لقمه رو ‌میپیچونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ما نیستیم اما اسایش ندارم . الان بیدارم از فکرو خیال اون خانوم . نمیخوام با دهن روزه غیبت کنم . اما ادما ب پررویی اینا ندیدم . پشت سرم صفحه گذاشتن ک پسرمو بدبخت کرده دختره .  رفته ب جاریم گفته پسرم ی نفس راحت نمیتونه بکشه از دست دختره . هی دختره  دعوا میکنه باپسرم . پسرم اسایش نداره .  روز تولد شوهرم عکس منو و شوهرم  و عکس تکی شوهرمو  حالت کلیپ کردم عکس منو شوهرم اسکرین گرفتن و عکس منو برش زدن  عکس شوهرم گذاشتن تو پروفایلشون  هیچی نگفتم . چون میتونست عکس تکی رو برداره از عمد عکس دوتایی رو برداشت ک برش بزنه .ب شوهرم پیام دادن ک خدا منو لعنت کنه .بعد پرو پرو انتظار داره من جواب سلامشون علیک بدم قشنگیش اینه شوهر من میگ مامانم اس داد تو جواب ندی بیشعوریه خودت روونشون میدی . گفتم بیشعور ننه اته ک نفهمه .ب ادم ی بار میگن نمیخوام باهاش هم کلام شم و رفت و امد کنم . والله ن طلایی . ن پولی . پسرش هیچی نداره بخدا خرجمونم بابام میده .

جاریم حامله است . زنگ زده ب شوهرم برداشته گفته این معلوم نی از کی حامله است . استغفر الله ادم ب نوه خودش میگ حرومزاده ؟  

چی بگم آخه سال به سال هم گرون تر میشه حالا نمیدونم در آمد شوهرت چجوره بعدش هم اکثریت مردهای ایرانی ب ...

من نمیدونم این وابسته تس یا فقط نمیخواد کم بیاره۔اخه ی بار مامانشو تو خیابون دید گفتم سوارش کن ببریم خونه گف ول کن نمیخاد