2821
2789
نه والا،یه عزیزکرده خارج داره،یه مجرد تو خونه،شوهرمنم اصلا دوست ندارن والا ولی گیر ماست،یه روز ما بر ...

از اول بد عادتش کردین.نبایدهمه امار زندگی رو‌داد که.احترام قضیش جداست.البته خود مرد باید مدیریت کنه نه سیخ بسوزه نه کباب که اکثر آقایون این هنرو ندارن

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
حداقل کنترل نمیشی واسه هرچی۔۔ واسه خندیدن و گریه کردنت ۔۔۔حرف درنمیارن 

دیگه عزیزم ما نصف هفته رو خونشونیم چجوری کنترل نمیشیم،بمن میگه برامون سالاد درست کن،بعد میگه یبار باید دستتو تو دستشویی بشوری یبار تو اشپزخونه!روسری سرت کنی مو نریزه توش،برا خیار خورد کردن یبار دستتو جدا بشوری،گوجه یبار پیاز یبار،تو ببین من تو تک تک لحظات سروکله زدن بااین دیوونه چقدر دارم جلو خودمو نگه میدارم هیچی نگم،میری خونشون شب،صبح تا غروب گردش بوده با دوستاش ما میریم خودشو پرت میکنه کف خونه وای وای پام درد میکنه وای مردم حالم بده،خب مریضیت برا منه گردشت برا دوستات؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم این وابسته تس یا فقط نمیخواد کم بیاره۔اخه ی بار مامانشو تو خیابون دید گفتم سوارش کن ببریم ...

حالا فکر کن مال من اوایل که با شوهرم می‌رفتیم بیرون از خونه اونیکی پسرش زنگ میزد بیا منو ببر دکتر با این که میدونستن با من هست بعد منم شاغل بودم با بدبختی وقت جور میکردم 😐😐😐 

خدا نکنه عزیزم به شوهرت گفتی که از رفتارش خوشت نمیاد؟

داره میبینه،حتی خودشم گاهی میگه ولی مادرشوهرمن یه شخصیتی داره که هرچیم اون بره باهاش حرف بزنه همونه،ماهم خدا زدتمون شوهرم یه شغل دوم داره شهرشون که باید هرهفته سربزنه،بخدا من هرکاری میکنم بپیچونم باهاش نرم نمیشه،نه کاری دارم تو این شهر نه خانواده ای،نمیذارن من بمونم اون بره،یا تلفناش روزی ۶ بار بخدا به شوهرم بزنه من حرفی ندارم ولی من حوصلشو ندارم،کلا من ادم تلفن نیستم ولی شوهرم جوابشو نمیده درست،اینم هی زنگ میزنه بجاش بمن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
از اول بد عادتش کردین.نبایدهمه امار زندگی رو‌داد که.احترام قضیش جداست.البته خود مرد باید مدیریت کنه ...

ده بار مستقیم وغیر مستقیم بهش گفتم من باخانواده خودمم هرروز تلفنی حرف نمیزنم،هی میگه واه مگه میشه جوونا نمیفهمن هرکاری میکنن باید به ادم بگن،ما که میفهمیم!بخدا من خیلی مبارزه کردم بااین ادم ولی این خودشو میزنه خریت که کارش از پیش بره،تا بگی بکش اونورتر گریه میکنه که من مادرم من مادرم شما نمیفهمین،من نگرانم ولی اون جاها که وقت مادریه لاله!

خب یه دفعه بگه شلوار آبی رو نپوش سنگین تره ،چرا لقمه رو ‌میپیچونه 

همون،میخواد اگه من عصبانی شدم بگه واه باتو نبودم که،تو حساسی،کلا تکیه کلامش اینه تو حساسی😀

ما نیستیم اما اسایش ندارم . الان بیدارم از فکرو خیال اون خانوم . نمیخوام با دهن روزه غیبت کنم . اما ...

اره،اینا تا وقتی پای پول درمیون نباشه پدر مادر زبونین،موقع کمک ومسایل مالی نیستن،مال من که قشنگ میگه مردم باید به دختراشون کمک کنن،وظیفشونه🙂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز