بچه ها سرویس خواب نوزاد چی بخرم ؟ دلم از این کوسن فانتزی ها که بجای گارد کنار تخت نوزاد میذارن میخواد ولی دونه ای ۸۰ تومن به بالاست ، ماه آخر هم هستم ، به نظرتون سفارش بدم یا خودم با مامانم بدوزیم ، بلد نیستم ولی آموزش هاشو تو اینستا گذاشتن
آخه به صرفه هست ؟ شما مه بلدید و آمار دستتونه میدونید ، چندین رنگ پارچه جوراجور میخواد آخه این ...
نمیدونم والا ببین ما سرویس لحاف تشکشو جنس اشغال بد رنگ اصلا ی چیزی بدی بودا گرفتیم ۵۰۰تومن بعد من پشیمون شدم بردم پس دادم خواهرم حالا میخواد بدوزه با ۲۰۰ توم تقریبا
وااااای چه نمکن !!!! عروسکاشو جدا خریدی ؟ چقدر متفاوته !
عروسکارو خودم درست کردم دیگه.صورت و دست و پا با نمد.لباس و کلاهشون هم با بلوز سبز خودم که دیگه استفاده نمیکردم
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
بابا دمممممممت گرم .... بلد بودی از قبل ؟؟؟ خیلی خوشگلن
نه گلم.از تو نت مدلشو درآوردم درست کردم.نظر لطفته
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...