2777
2789
عنوان

جی بخرم ؟؟؟ 😭😭😭😭

213 بازدید | 29 پست

بچه ها سرویس خواب نوزاد چی بخرم ؟ دلم از این کوسن فانتزی ها که بجای گارد کنار تخت نوزاد میذارن میخواد ولی دونه ای ۸۰ تومن به بالاست ، ماه آخر هم هستم ، به نظرتون سفارش بدم یا خودم با مامانم بدوزیم ، بلد نیستم ولی آموزش هاشو تو اینستا گذاشتن

بودجشو داری سفارش بده دیگه.

خودتو راحت کن

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پس بسم الله بگو ،برو توی کارش.

من واسه پسرم ست جادستمالی ایناشو خودم درست کردم.طرح خرس خوابالو.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
تقریبا خیاطی بلدم والا کلیپشو ک گرفتم خیلی راحت بود تا ببینم چجوری میشه.اگر از خیاطی سر در بیاری آره ...

آخه به صرفه هست ؟ شما مه بلدید و آمار دستتونه میدونید ، چندین رنگ پارچه جور‌اجور میخواد آخه این کوسن فانتزیا

داری عکساشو ؟؟