2777
2789
عنوان

جی بخرم ؟؟؟ 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه به صرفه هست ؟ شما مه بلدید و آمار دستتونه میدونید ، چندین رنگ پارچه جور‌اجور میخواد آخه این ...

نمیدونم والا ببین ما سرویس لحاف تشکشو جنس اشغال بد رنگ اصلا ی چیزی بدی بودا گرفتیم ۵۰۰تومن بعد من پشیمون شدم بردم پس دادم خواهرم حالا میخواد بدوزه با ۲۰۰ توم تقریبا 

آره اینم مشکله دیگه فکر میکنم هفته بعد باز بشه

خدا کنه

لباس شیردهی هم میخوام

یه چیزای کمی از خیاطی بلدم 

انقدز هم گرونن لباس ها زورم میاد بخرم

یه پیراهن ساده ۲۵۰ به بالا برای تو خونه

یکی هم که نمیخواد آدم

نمیدونم والا ببین ما سرویس لحاف تشکشو جنس اشغال بد رنگ اصلا ی چیزی بدی بودا گرفتیم ۵۰۰تومن بعد من پش ...

همین دیگه

آدم خودش میدوزه اقلا میدونه پارچه ش چیه

موادش چیه

وااااای چه نمکن !!!! عروسکاشو جدا خریدی ؟ چقدر متفاوته !

عروسکارو خودم درست کردم دیگه.صورت و دست و پا با نمد.لباس و کلاهشون هم با بلوز سبز خودم که دیگه استفاده نمیکردم

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
خدا کنه لباس شیردهی هم میخوام یه چیزای کمی از خیاطی بلدم  انقدز هم گرونن لباس ها زورم میا ...

اره همه چی گرون شده حالا لباس شیر دهی همچین واجب نیست یه لباسی داشته باشی که جلوش دکمه دار باشه خوبه دیگه

عروسکارو خودم درست کردم دیگه.صورت و دست و پا با نمد.لباس و کلاهشون هم با بلوز سبز خودم که دیگه استفا ...

بابا دمممممممت گرم .... بلد بودی از قبل ؟؟؟ خیلی خوشگلن

بابا دمممممممت گرم .... بلد بودی از قبل ؟؟؟ خیلی خوشگلن

نه گلم.از تو نت مدلشو درآوردم درست کردم.نظر لطفته

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...