2777
2789
عنوان

زامبی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 41 پست
جنگیر و رابهه هم شنیدم خوبه همه اونایی ک گفتم دیدی 😁

من تازه آنابل و کانجورینگو چند تا دیگه رو دو سه بار دیدم

عاشق فیلمای ترسناکم...مخصوصا تنهایی بشینم ببینم...

ی فانتزیام دارم ک عجیبن😂

مثلا دوس دارم روحی جنی احضار کنم اما فکر این بدبختاییم ک باهام دارن زندگی میکنن وگرنه تنها بودم میکردم😂😂😂

من تازه آنابل و کانجورینگو چند تا دیگه رو دو سه بار دیدم عاشق فیلمای ترسناکم...مخصوصا تنهایی بشینم ...

وایی خدایی چ دل و جراتی داریا نمیترسی؟ کانجورینگ چطوره امشب ببینمش ارزش دارع؟ درباره چی هس جن زامبی روح؟😁

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه آنابل و کانجورینگو چند تا دیگه رو دو سه بار دیدم عاشق فیلمای ترسناکم...مخصوصا تنهایی بشینم ...

چند سالته مجردی؟

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
وایی خدایی چ دل و جراتی داریا نمیترسی؟ کانجورینگ چطوره امشب ببینمش ارزش دارع؟ درباره چی هس جن زامبی ...

کانجورینگ همون احضاره البته خارجیش ن کامرانی😂

بشین حتما ببین کانجورینگ چند قسمته هر قسمت د مورد ی خانوادس. درمورد ی زن و شوهره ک ب خانوادهایی ک درگیر جنن کمک میکنن ک خلاص شن و خیلی ماهرن چند قسمته ب ترتیب ببین. راستی کینه هم چند قسمته اونم قشنگه ببین. هر قسمتش درمورد ی چیزی

اره دقیقا منم یسره فیلم زامبی میبینم امداگی شو داشته باشم😞😂 ولی خب من چند تا کلیپ دیدم خارج ی قرصا ...

الان بعیدم نیست توی آزمایشگاه های سری ازین جور آدما نساخته باشن و روشون کار نکنن 

پروژه ابیگیل یکی از همینا بود که لو رفت 

توی منطقه ۵۱ دارن روی یسری موجودات عجیب الخلقه هم کار میکنن

کانجورینگ همون احضاره البته خارجیش ن کامرانی😂 بشین حتما ببین کانجورینگ چند قسمته هر قسمت د مورد ی ...

اها باشه ممنون عزیزم میشه بگی کانجورینگ‌چند قسمته؟

الان بعیدم نیست توی آزمایشگاه های سری ازین جور آدما نساخته باشن و روشون کار نکنن  پروژه ابیگیل ...

وای خدایا😧 عاقبتمونو بخیر کن

اها باشه ممنون عزیزم میشه بگی کانجورینگ‌چند قسمته؟

نمیدونم والا ۳ یا ۴

دقیق یادم نیس اما هر کدومش در مورد ی خانوادس ک این زنو شوهر بهشون کمک میکنن...تو اینترنت بزن احضار ۱ بعد ۲ و...

کانجورینگ همون احضار خارجیه😂

نمیدونم والا ۳ یا ۴ دقیق یادم نیس اما هر کدومش در مورد ی خانوادس ک این زنو شوهر بهشون کمک میکنن...ت ...

اها باشه ممنون عزیزم😈😂

اره فیلماشو‌ببین اصن ترسناک نیست جنگ جهانی ضد و قطار بوسان یک و دو یاد بگیری چجوری زامبی بکشی😁

علاوه بر ورد وار زی و بوسان ۱ و ۲

سریال واکینگ دد  و فیز د واکینگ دد و چندتا زامبیی باحال دیگه ديدم 😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️