2777
2789
عنوان

زامبی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست
جنگیر و رابهه هم شنیدم خوبه همه اونایی ک گفتم دیدی 😁

من تازه آنابل و کانجورینگو چند تا دیگه رو دو سه بار دیدم

عاشق فیلمای ترسناکم...مخصوصا تنهایی بشینم ببینم...

ی فانتزیام دارم ک عجیبن😂

مثلا دوس دارم روحی جنی احضار کنم اما فکر این بدبختاییم ک باهام دارن زندگی میکنن وگرنه تنها بودم میکردم😂😂😂

من تازه آنابل و کانجورینگو چند تا دیگه رو دو سه بار دیدم عاشق فیلمای ترسناکم...مخصوصا تنهایی بشینم ...

وایی خدایی چ دل و جراتی داریا نمیترسی؟ کانجورینگ چطوره امشب ببینمش ارزش دارع؟ درباره چی هس جن زامبی روح؟😁

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من تازه آنابل و کانجورینگو چند تا دیگه رو دو سه بار دیدم عاشق فیلمای ترسناکم...مخصوصا تنهایی بشینم ...

چند سالته مجردی؟

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
وایی خدایی چ دل و جراتی داریا نمیترسی؟ کانجورینگ چطوره امشب ببینمش ارزش دارع؟ درباره چی هس جن زامبی ...

کانجورینگ همون احضاره البته خارجیش ن کامرانی😂

بشین حتما ببین کانجورینگ چند قسمته هر قسمت د مورد ی خانوادس. درمورد ی زن و شوهره ک ب خانوادهایی ک درگیر جنن کمک میکنن ک خلاص شن و خیلی ماهرن چند قسمته ب ترتیب ببین. راستی کینه هم چند قسمته اونم قشنگه ببین. هر قسمتش درمورد ی چیزی

اره دقیقا منم یسره فیلم زامبی میبینم امداگی شو داشته باشم😞😂 ولی خب من چند تا کلیپ دیدم خارج ی قرصا ...

الان بعیدم نیست توی آزمایشگاه های سری ازین جور آدما نساخته باشن و روشون کار نکنن 

پروژه ابیگیل یکی از همینا بود که لو رفت 

توی منطقه ۵۱ دارن روی یسری موجودات عجیب الخلقه هم کار میکنن

کانجورینگ همون احضاره البته خارجیش ن کامرانی😂 بشین حتما ببین کانجورینگ چند قسمته هر قسمت د مورد ی ...

اها باشه ممنون عزیزم میشه بگی کانجورینگ‌چند قسمته؟

الان بعیدم نیست توی آزمایشگاه های سری ازین جور آدما نساخته باشن و روشون کار نکنن  پروژه ابیگیل ...

وای خدایا😧 عاقبتمونو بخیر کن

اها باشه ممنون عزیزم میشه بگی کانجورینگ‌چند قسمته؟

نمیدونم والا ۳ یا ۴

دقیق یادم نیس اما هر کدومش در مورد ی خانوادس ک این زنو شوهر بهشون کمک میکنن...تو اینترنت بزن احضار ۱ بعد ۲ و...

کانجورینگ همون احضار خارجیه😂

نمیدونم والا ۳ یا ۴ دقیق یادم نیس اما هر کدومش در مورد ی خانوادس ک این زنو شوهر بهشون کمک میکنن...ت ...

اها باشه ممنون عزیزم😈😂

اره فیلماشو‌ببین اصن ترسناک نیست جنگ جهانی ضد و قطار بوسان یک و دو یاد بگیری چجوری زامبی بکشی😁

علاوه بر ورد وار زی و بوسان ۱ و ۲

سریال واکینگ دد  و فیز د واکینگ دد و چندتا زامبیی باحال دیگه ديدم 😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️