چرا ایموجی ناراحت گذاشتی کم خونیت مینوره؟مشکل خاصی نیست که منم آهن میخورم و فولیک اسید ۵. برات مشکل ...
ن دکتر بم گف فقراهن داری یادش میفتم غصه ام میگیره
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ای بابا چیز خاصی نیست که منم از بچگی دارم تقریبا هیچوقت هم قرص نخوردم یعنی خیلی کم خوردم الان یه مدته خیلی خوب دارم قرصامو میخورم تازه هیچ علائمی هم نداشتم که بگم اذیت شدم.شپا علائم خاصی داشتین؟مادرزادی بوده؟
من مسئول حرفی هستم که می زنم اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
ای بابا چیز خاصی نیست که منم از بچگی دارم تقریبا هیچوقت هم قرص نخوردم یعنی خیلی کم خوردم الان یه مدت ...
کم خونی تو ارث ما هست از طرف پدرم..همیشه پاهام یخه..خسته و بی حالم..خیلی لاغرم..رفتم دکتر غدد ک ببینم چرا چاق نمیشم گف فقد فقر آهن داری
اونا اثر نداره برو سرم بزن هم جذبش بالاست هم عوارض کمتر داره قرص معدتو داغون میکنه
ذلیل بشه دکتره ی عالمه نوشته برام..تا سه ماه دارو داده..بخاطر کرونا میترسم برم..شماره ی دکتر عمومی رو دارم باید بپرسم ببینم تجویز میکنه برم پیشش نزدیکه..لاغری از فقراهن هم میشه؟