2777
2789
عنوان

کمبود آهن

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 44 پست
ذلیل بشه دکتره ی عالمه نوشته برام..تا سه ماه دارو داده..بخاطر کرونا میترسم برم..شماره ی دکتر عمومی ر ...

اره بزنگ شاید بنویسه ، یه امپوله ک میزنن تو سرم 

یبوست هم داری ؟

کاربر زمان میمون ساریتا 😂👌
اره بزنگ شاید بنویسه ، یه امپوله ک میزنن تو سرم  یبوست هم داری ؟

نه ..ساپلکس هم نوشته برام گفته صبحا بخور چندبار ببخشید آوردم بالا ساپلکس خوردنی..این آمپول چندوقت یبار باید زد

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذلیل بشه دکتره ی عالمه نوشته برام..تا سه ماه دارو داده..بخاطر کرونا میترسم برم..شماره ی دکتر عمومی ر ...

فعلا که من کمبود آهن دارم و دارم وزن کم می کنم دور و ورم فقط یه نفر رو میشناسم که کم خونی داره و خیلی لاغره که اونم تو قرنطینه ۶ کیلو اضافه کرد اما بقیه شون یا پُرن یا چاقن اونایی که من میشناسم.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
نه ..ساپلکس هم نوشته برام گفته صبحا بخور چندبار ببخشید آوردم بالا ساپلکس خوردنی..این آمپول چندوقت یب ...

ارادی دارم کم می کنم ها نه که خودش کم بشه

فعلا که من کمبود آهن دارم و دارم وزن کم می کنم دور و ورم فقط یه نفر رو میشناسم که کم خونی داره و خیل ...

نمیدونم چرا چاق نمیشممممممم کلی پودر قرص خوردم همش پف بود

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
نه ..ساپلکس هم نوشته برام گفته صبحا بخور چندبار ببخشید آوردم بالا ساپلکس خوردنی..این آمپول چندوقت یب ...

معده درد نداری ؟ شاید از معدته مشکلت 

من از معدم بود 

کاربر زمان میمون ساریتا 😂👌
معده درد نداری ؟ شاید از معدته مشکلت  من از معدم بود

نه ندارم فقط موقع عصبانیت دردمیگیره

نمیدونم چرا چاق نمیشممممممم کلی پودر قرص خوردم همش پف بود

اشتهات خوبه؟

من بچه بودم خیلی لاغر بودم الان بدنم پُره نه چاق نه لاغر ولی باید لاغر شم تقریبا ۱۰ کیلو باید کم کنم که به امید خدا یه سری مسائلم حل بشه.

اشتهات خوبه؟ من بچه بودم خیلی لاغر بودم الان بدنم پُره نه چاق نه لاغر ولی باید لاغر شم تقریبا ۱۰ کی ...

ازبچگی بد غذا بودم😑😑میگن ازدواج کنی چاق میشی البته خاهرامم چاق شدن بعد ازدواج ..تا بیس پنج سالگی هم قدمیکشیم 🤣

ازبچگی بد غذا بودم😑😑میگن ازدواج کنی چاق میشی البته خاهرامم چاق شدن بعد ازدواج ..تا بیس پنج سالگی ه ...

بعد از ازدواج خانم ها معمولا چاق میشن اما الان قد و وزنت مگه چنده؟ و چند سالته

بعد از ازدواج خانم ها معمولا چاق میشن اما الان قد و وزنت مگه چنده؟ و چند سالته

بیست سالمه وزنم ۴۶ قدم ۱۶۴

همسرم۱۷۳

مشکلی با قدمون ندارما فقد چاق نمیشم دغدغه من سینه اس خیلی کوچیکهههه

بیست سالمه وزنم ۴۶ قدم ۱۶۴ همسرم۱۷۳ مشکلی با قدمون ندارما فقد چاق نمیشم دغدغه من سینه اس خیلی کوچی ...

دکتر تغذیه برای افزایش وزن بهت برنامه داده؟

دکتر تغذیه برای افزایش وزن بهت برنامه داده؟

اره میگفت دلستر با املت بخور خیلی چندش بود حقیقت منم بیخیال شدم..

@دیدمثبت سلام عزیزم خوبی

میگم شما توی کانال تلگرام مَهرو بودی

یه مدت پیش فهمیدم کاناله حذف شده!

کانال دیگه ای زدن یا کلا دیگه نیستن؟

آخرش چی شد داستانش؟