اره بزنگ شاید بنویسه ، یه امپوله ک میزنن تو سرم یبوست هم داری ؟
نه ..ساپلکس هم نوشته برام گفته صبحا بخور چندبار ببخشید آوردم بالا ساپلکس خوردنی..این آمپول چندوقت یبار باید زد
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ذلیل بشه دکتره ی عالمه نوشته برام..تا سه ماه دارو داده..بخاطر کرونا میترسم برم..شماره ی دکتر عمومی ر ...
فعلا که من کمبود آهن دارم و دارم وزن کم می کنم دور و ورم فقط یه نفر رو میشناسم که کم خونی داره و خیلی لاغره که اونم تو قرنطینه ۶ کیلو اضافه کرد اما بقیه شون یا پُرن یا چاقن اونایی که من میشناسم.
من مسئول حرفی هستم که می زنم اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
معده درد نداری ؟ شاید از معدته مشکلت من از معدم بود
نه ندارم فقط موقع عصبانیت دردمیگیره
اشتهات خوبه؟ من بچه بودم خیلی لاغر بودم الان بدنم پُره نه چاق نه لاغر ولی باید لاغر شم تقریبا ۱۰ کی ...
ازبچگی بد غذا بودم😑😑میگن ازدواج کنی چاق میشی البته خاهرامم چاق شدن بعد ازدواج ..تا بیس پنج سالگی هم قدمیکشیم 🤣
بعد از ازدواج خانم ها معمولا چاق میشن اما الان قد و وزنت مگه چنده؟ و چند سالته
بیست سالمه وزنم ۴۶ قدم ۱۶۴
همسرم۱۷۳
مشکلی با قدمون ندارما فقد چاق نمیشم دغدغه من سینه اس خیلی کوچیکهههه
اره میگفت دلستر با املت بخور خیلی چندش بود حقیقت منم بیخیال شدم..