2777
2789
عنوان

طلاق جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 127 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه ذره پایه باشم اونم انجام میوه اینو مطمئنم

بهش بگو اگه بیای طرفم منم وسط س ک س اسم داداشتو و دوستاتو میارم...اگه دیدی قبول کرد مطمئن شو که مریض جنسی هس و اگه راضی به مشاور نمیشه و شرایطشو داری طلاق بگیر

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
مسخره نکن توروخدا خیلی حالم بده  

میدونم عزیزم ولی چکار کنیم برات اخه 😭😭

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

خییییلی سخته ببین هیچوقت تو هیچ تاپیکی نگفتم چیزی ک طرف ناامید بشه ولی این مورد وااااقعا حق داری نزار بیاد طرفت اگرم اومد سرد و ساکت باش

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
دقیقا.

عزیزدلم سعی کن با زور یادعوا هر چیز دیگه ای حتی نزار نزدیکت بشه ببرش پیش روانشناس،این حرکت نشون میده که تمایلی به با تو نداره،میتونی یه کار دیگه ام بکنی سعی کن بیشتر به خودت برس مثلا لاک بزن لباس لختی بپوش آرایش کن هر روز یه مدل باش هر روز یه مدل موهاتو درست کن بزار براش تنوع باشه ممکنه از یک نواختی تو خسته شده با توبه یاد کسی دیگه ارضا میشه،شده موهاتو رنگ کن،ناخن بکار یا حتی مژه اشتباه ما خانوما اینه تو زندگی خودمون فراموش میکنیم فکر میکنیم شوهرامون اینطور زنایی رو دوست دارن ولی به کل اشتباه میکنیم چون اینجوری چشم شوهرامون بیشتر جلب زنای دیگرون میشه

چه توجیه مزخرفی خودت میتونی تحمل کنی؟

مجبوره! بره طلاق بگیره بخاطر یه فانتزی؟؟؟؟ مرد نخواد عوض نشه نمیشه!   گیریم ب زنش نگفت تو ذهن خودش تصور میکنه! و اخر سر خسته میشه و خیانت میکنه ! خیانت بهتره یا فانتزی تو بگو!