بنظرمن شوهرم یه بیمار جنسیه یه مدت وقتی رابطه داشتیم اسم کس دیگه ای رو میاور یا همون فانتزی جنسی و نمیدونم از این حرفا منم خیلی بدم اومد دوسه بار بهش گفتم چیزی نگفت و ادامه نداد تا بعدش یه شب دوباره گفت من بااون حرفابیشتر بهم خوش میگذره چرا نمیزاری بگم .ازاونشب نذاشتم دیگه بغلمم کنه دیگه نمیخام بزارم بهم دس بزنه چون واقعا حسی ک قبلا داشتم رو ندارم بهش.خیلی خاستم بره پیش روانشناسی چیزی ولی اصلا نمیره..الان چن بار خاسته بهم نزدیک بشه نزاشتم ...میخام همینجوری بمونه چیکار کنم
بنظر من در حد حرف باشه عیبی نداره همراهیش کن ! که تنهایی نره سراغ اون کار ، اون داره تورو در جریان م ...
شما ازدواج کردی؟؟؟تو رابطه حتی اگه بدونی مثلا شوهرت حواسش به فوتباله دلت نمیخواد ادامه بدی چه برسه به اینکه بدونی تو بغل تو داره با یکی دیگه تو ذهنش حال میکنه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خود ب خود انقد سرد شده رابطم با خانوادم با دوستام همش میگن چیشده اخه انقد دور شدی ازمون دلم نمیخام ب ...
قبل از ازدواج چیز عجیبی ندیده بودی تو این آدم؟😐🐴
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
باید برید پیش مشاور اگه اون نمیاد اول خودت تنها برو ببین مشاور چی میگه
من چندین بار رفتم مشاوره گفت زیاد حساس نباش بمرور زمان خوب میشه ولی کو خوب شدن مشاوره وقتی ب بن بست میرسن فقط همینو میگفتن حساس نباش بمرور زمان خوب میشه
دوستانی که شوهرشان دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی میکنه مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند و یا خانواده شوهر دخالت میکنند کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد میکنه برای حل این دغدغه ها میتوانید خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن ........؟؟؟؟. پاسخگو هستیم ...........