2777
2789
عنوان

طلاق جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 127 پست
بنظر من در حد حرف باشه عیبی نداره همراهیش کن ! که تنهایی نره سراغ اون کار ، اون داره تورو در جریان م ...

شما ازدواج کردی؟؟؟تو رابطه حتی اگه بدونی مثلا شوهرت حواسش به فوتباله دلت نمیخواد ادامه بدی چه برسه به اینکه بدونی تو بغل تو داره با یکی دیگه تو ذهنش حال میکنه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خییییلی سخته ببین هیچوقت تو هیچ تاپیکی نگفتم چیزی ک طرف ناامید بشه ولی این مورد وااااقعا حق داری نزا ...

خود ب خود انقد سرد شده رابطم با خانوادم با دوستام همش میگن چیشده اخه انقد دور شدی ازمون دلم نمیخام باهاشون رفت آمد کنم ک شوهرم اونارو ببینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود ب خود انقد سرد شده رابطم با خانوادم با دوستام همش میگن چیشده اخه انقد دور شدی ازمون دلم نمیخام ب ...

قبل از ازدواج چیز عجیبی ندیده بودی تو این آدم؟😐🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
خییییلی سخته ببین هیچوقت تو هیچ تاپیکی نگفتم چیزی ک طرف ناامید بشه ولی این مورد وااااقعا حق داری نزا ...

اخه اونموقم دعوا را میندازه قهر میکنه تا چند روز اگه نزارم اصلا حرف نمیزنه و اینا 

عزیزدلم سعی کن با زور یادعوا هر چیز دیگه ای حتی نزار نزدیکت بشه ببرش پیش روانشناس،این حرکت نشون میده ...

ببین درسته ولی من تو اطرافم زنایی رو دیدم از زیبایی ظاهری بگیر تا لباس و هیکل ردیف ردیف قشنگ و خوشگل

شوهراشون زن گرفتن مرد مریض مریضه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
اصلا شرایطشو ندارم اصلااا

تو نت سرچ کن ببین مشاوره تلفنی هس در این مورد مشاوره بگیری اگه شرایطشو نداری حضوری بری،

دوستان اگه شماره مشاور س.کس تراپ دارین بدین بهش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
باید برید پیش مشاور  اگه اون نمیاد اول خودت تنها برو ببین مشاور چی میگه

من چندین بار رفتم مشاوره گفت زیاد حساس نباش بمرور زمان خوب میشه ولی کو خوب شدن مشاوره وقتی ب بن بست می‌رسن فقط همینو میگفتن حساس نباش بمرور زمان خوب میشه 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........