بنظرمن شوهرم یه بیمار جنسیه یه مدت وقتی رابطه داشتیم اسم کس دیگه ای رو میاور یا همون فانتزی جنسی و نمیدونم از این حرفا منم خیلی بدم اومد دوسه بار بهش گفتم چیزی نگفت و ادامه نداد تا بعدش یه شب دوباره گفت من بااون حرفابیشتر بهم خوش میگذره چرا نمیزاری بگم .ازاونشب نذاشتم دیگه بغلمم کنه دیگه نمیخام بزارم بهم دس بزنه چون واقعا حسی ک قبلا داشتم رو ندارم بهش.خیلی خاستم بره پیش روانشناسی چیزی ولی اصلا نمیره..الان چن بار خاسته بهم نزدیک بشه نزاشتم ...میخام همینجوری بمونه چیکار کنم
فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩👧
ایموجی مورد علاقت هنوز اختراع نشده مگه نه؟همیشه و همه جا از اسب و آب پاش استفاده می کنی جون من بگو ...
ببین بیشتر وقتا معنیش اینه که کلی حرف دارم اما از ترس نینی یارمجبورم فرو خورده و به اسبی که پوکر فیس به افق خیره شده و داره بخودش شلیک میکنه بسنده کنم 😫
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
بنظر من در حد حرف باشه عیبی نداره همراهیش کن ! که تنهایی نره سراغ اون کار ، اون داره تورو در جریان میزاره از فانتزیاش و فقط تصوره ! ولی ازش قول بگیر تو واقعیت انجامش ندین
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎