بنظرمن شوهرم یه بیمار جنسیه یه مدت وقتی رابطه داشتیم اسم کس دیگه ای رو میاور یا همون فانتزی جنسی و نمیدونم از این حرفا منم خیلی بدم اومد دوسه بار بهش گفتم چیزی نگفت و ادامه نداد تا بعدش یه شب دوباره گفت من بااون حرفابیشتر بهم خوش میگذره چرا نمیزاری بگم .ازاونشب نذاشتم دیگه بغلمم کنه دیگه نمیخام بزارم بهم دس بزنه چون واقعا حسی ک قبلا داشتم رو ندارم بهش.خیلی خاستم بره پیش روانشناسی چیزی ولی اصلا نمیره..الان چن بار خاسته بهم نزدیک بشه نزاشتم ...میخام همینجوری بمونه چیکار کنم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷 از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخام بهم کمک کنین اینکه اسم کیو چیو میاره ب چ دردتون میخوره
خب مهمه که بدونی اون ادم وجود خارجی فیزیکی داره یا نه
مثلا بنظرم اسم هنرپیشه یا پ استار بیاره قابل تحمل تره تا اسم دخترعموت مثلا 😐🐴🔫
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎