2777
2789
عنوان

طلاق جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 127 پست

فانتزیای مردا خیلی مزخرفه. خودتو درگیرش نکن .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد باهاش سرد باش تا قبول کنه بره پیش مشاور یا س.کس تراپ ،حق داری مگه میشه با همچین چیزی کنار اومد؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
میخام بهم کمک کنین اینکه اسم کیو چیو میاره ب چ دردتون میخوره 

اخه اگه اسم یه نفرو بیاره ماجرا یه چیزه اگه هر دفعه یه اسم بیاره مشکل روانی داره

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

راهت درست نیست 

بگو اگر منم وسطش  اسم یک نفر دیگه رو ببرم تو چه فکری میکنی ؟ 

من فکر میکنم تو وقتی با منی کس دیگه رو که میشناسی جای من میذاری و منو جای کس دیگه تصور میکنی و حالم بد میشه 

اگر غیر از اینه برام توضیح بده تا مشکلمون حل شه

اگه فقط اسم میاره خیلی مهم نیست بیشتر مردا فکر میکنن و اسم میارن

حتما نمیخواد انجام بده

ولی من دوستم بهش پیشنهادداد شوهره گفت بیاریم و...

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...

خب مهمه که بدونی اون ادم وجود خارجی فیزیکی داره یا نه 

مثلا بنظرم اسم هنرپیشه یا پ استار بیاره قابل تحمل تره تا اسم دخترعموت مثلا 😐🐴🔫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
انقد باهاش سرد باش تا قبول کنه بره پیش مشاور یا س.کس تراپ ،حق داری مگه میشه با همچین چیزی کنار اومد؟

موندم بخدا  اون عمرا بره پیش دکتری چیزی...انتظار داره منم همونجوری ادامه بدم چجوری نزارم بهم نزدیک بشه چیکار کنم اخه