2777
2789
عنوان

بعد سزارین

382 بازدید | 27 پست

خانوما من هیچی نمیدونم کمکم کنید. بعد از سزارین باید لباس گشاد بپوشیم؟ شلوارم باید شلوار بارداری باشه؟

نوار بهداشتی نمیشه گذاشت؟ اخه پوشک بال نداره رو مخه...

کلا هرچی لازمه بهم یاد بدین واسه بعد سزارین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بعد سزارین هنوز شکمت بزرگه و بخیه داری باید شلوار دامنی گشاد بپوشی یا اصلا نپوشی پیرن بلند بپوشی ت  خونه یه سری شورت توری یک بار مصرف هست از اونا با پوشک بزرگ بچه بزاری تا ۲۰روز بعد نوار بهداشتی بازم سوال داری بپرس

پوشک ازین ساده ها بخر برای روزای اول شورت خوب ب‌پوشی تکون نیمخوره.البته من پوشک بچه میخوام بزارم چون چسبشو میکشم میچسبونم به لباسم..

جایی که نمیخوام برم برای خونه هم لباس نخی راحت گرفتم پیراهن و تی شرت شلوارک گشاد گرفتم

💕

بعد سزارین هنوز شکمت بزرگه و بخیه داری باید شلوار دامنی گشاد بپوشی یا اصلا نپوشی پیرن بلند بپوشی ت&n ...

منم شکمم خیلی بزرگ بود همه فکر میکردن هنوز نزاییدم.با حرفات یاد زایمانم افتادم‌ 

توی بیمارستان ک باید همون پوشک بزرگارو بزاری چون خونریزیت زیاده یکم بعدش کم میشه.اره شلوار و لباس را ...

اهان مرسی، خونریزی تا چند روز زیاده؟ فردای سزارین برم خونه بابام اینا، اوضاع خونریزیم زیاده اذیت میشم؟ اگه زیاده بگم مامانم بیاد خونه ما

بعد سزارین هنوز شکمت بزرگه و بخیه داری باید شلوار دامنی گشاد بپوشی یا اصلا نپوشی پیرن بلند بپوشی ت&n ...

ازین پیراهن گشادا که پیرزنا میپوشن بپوشم ینی؟

اهان مرسی، خونریزی تا چند روز زیاده؟ فردای سزارین برم خونه بابام اینا، اوضاع خونریزیم زیاده اذیت میش ...

ن بابا ن در اون حد.من سه چها روز اول یکم زیاد بود بعدش دیگه کم شد.بنظرم‌مامانت بیاد پیشت خونه خودت بهتره بخاطر نی نی میگم ک مجبور نباشی تو این اوضاع کرونا ببریش بیرون و اینکه یوقت مهمون و ملاقات کننده راه ندیا فقط بفکر بچه ت باش