2777
2789
عنوان

بعد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 27 پست
ن بابا ن در اون حد.من سه چها روز اول یکم زیاد بود بعدش دیگه کم شد.بنظرم‌مامانت بیاد پیشت خونه خودت ب ...

نه گفتم مستقیم برم خونه بابا دیگه به جا خونه خودم. ولی حس میکنم شتید خونه خودم راحتتر باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر طول کشید تا شکمتون برگشت کلا؟

من خیییلی وزن اضافه کردم اخه من مسمومیت حاملگی داشتم خیییلی ورم کردم انقد ک با دمپایی مردونه میرفتم مطب😖.اصلا هم شکمم رو نبستم اما بعد دو سه ماه خودش جمع شد.

ساحلی خیلی خوبه الانم هوا گرمه بپوشی خنکت میشه راحتم هست دیگه نیازم نیست شلوار بپوشی

ساحلی واسه خواب راحت نیست که. اونوقت چجوری تو وضعیت پریود اونم خونریزی زیاد با دامن باشم چندشه که، یه وقت از بغلاش میزنه ...🥺

نه گفتم مستقیم برم خونه بابا دیگه به جا خونه خودم. ولی حس میکنم شتید خونه خودم راحتتر باشم

خونه خودت راحت تری عزیزم از من بشنو ک تجربه زایمان دارم.منم خونه خودم بودم مامانم ده روز پیشم بود بخیه هامو ک کشیدم رفت

ساحلی واسه خواب راحت نیست که. اونوقت چجوری تو وضعیت پریود اونم خونریزی زیاد با دامن باشم چندشه که، ی ...

دوتا شرت با هم بپوش ن هیچی نمیشه دختر انقد سخت نگیر من تا چند ماه بعد زایمان همش ساحلی میپوشیدم از من پایینش‌کلوش بود اذیت نمیکرد اصلا.بعدم الان گرمه عرق بکنی جای بخیه هات خییلی سوز میزنن واسه همین میگم ساحلی.میتونی ی شلوارک زیرش بپوشی

خونه خودت راحت تری عزیزم از من بشنو ک تجربه زایمان دارم.منم خونه خودم بودم مامانم ده روز پیشم بود بخ ...

اوهوم مرسی عزیزم از راهنماییت. من مامانم شاغله یکم فکر اونم میکنم که فقط پنج روز میتونه بمونه پیشم بعدش باید صبح تا ظهر بره سرکار، محل کارشم نزدیک خونشونه سخته براش از اینجا بره تا سرذکار دوباره برگرده اینجا

دوتا شرت با هم بپوش ن هیچی نمیشه دختر انقد سخت نگیر من تا چند ماه بعد زایمان همش ساحلی میپوشیدم از م ...

اهان پس خوبه، خودمم دوتا ازین تونیک گشادا دارم الان میپوشم تو خونه فک کنم برا اون موقعم خوب باشه، مرسی😃