2777
2789
عنوان

عشق♡

133 بازدید | 12 پست

سلام خانوما به پسری که چند ساله باهاشم الانم سربازه چیزیم از خودش نداره چطوری بگم بیا خواستگاری؟؟😐

اخه بعضی از خانوما تو تاپیکا وقتی اسم دوست پسر میاد میگن بیاد خواستگاری

واقعا بدون پول میشه کاری کرد؟؟؟🙄

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

نه نمیشه

ولی من خیلیارو دیدم به سرباز رفتن میگن خانوادش حمایت میکنه و خیلی راضین🤐

بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻‍♀️🦄  .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشه ولی من خیلیارو دیدم به سرباز رفتن میگن خانوادش حمایت میکنه و خیلی راضین🤐

خانواده اینم خونه بهش دادن ولی میگن هر وقت کار پیدا کردی بعد😐

خانواده اینم خونه بهش دادن ولی میگن هر وقت کار پیدا کردی بعد😐

باز خوبه خانواده به فکرین اکثر خانواده ها با اینکه پسرشون بی کاره باز زن میگیرن براش تو دوران سربازی

خونه داره بچسب بهش😅

بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻‍♀️🦄  .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤

پسری ک تو رو بخواد لازم نیست بهش بگی بیا خواستگاری خودش کسی بخواد زودتر میخواد مال خودش بشه.....اینو دیدم...هیچی ام نداشت هر روزه مامانشو می‌فرستاد خانواده دختره ام میگفتن نه...

باز خوبه خانواده به فکرین اکثر خانواده ها با اینکه پسرشون بی کاره باز زن میگیرن براش تو دوران سربازی ...

خونه نباشه که زندگی خیلی سخت میشه 🤣

منم بهش گفتم بعد سربازی بیا دو سه سال عقد بمونیم گفت باشه ولی فکر میکنم دوران عقد طولانی بشه خوب نیس مخصوصا که دوریم از هم🙄

پسری ک تو رو بخواد لازم نیست بهش بگی بیا خواستگاری خودش کسی بخواد زودتر میخواد مال خودش بشه.....اینو ...

اخه من خودم دوست ندارم بدون پول بیاد ک چی وقتی نتونه برام ی تیکه طلا بخره وقتی با سختی شروع کنیم 

وقتی ماشینم نباشه که خیلی سخته

پس دوسش نداری....کسی ک عاشقه کور و کر میشه

دوسش دارم ولی عاقلانه دوسش دارم نمیخوام هم اون اذیت شه هم خودم وقتی سنامون کمه وقتی میتونیم ۳ سال دیگه بدون سختی برای هم بشیم 

الان هم بیاد جلو خانوادم خیلی راحت میتونن جلوی پاش سنگ بندازن بگن ماشین نداری کار نداری هنوز فقط یه سربازی😥