خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان عشق♡ 133 بازدید | 12 پست سلام خانوما به پسری که چند ساله باهاشم الانم سربازه چیزیم از خودش نداره چطوری بگم بیا خواستگاری؟؟😐اخه بعضی از خانوما تو تاپیکا وقتی اسم دوست پسر میاد میگن بیاد خواستگاریواقعا بدون پول میشه کاری کرد؟؟؟🙄 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1400/02/08 | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلااااام عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 826 نه نمیشهولی من خیلیارو دیدم به سرباز رفتن میگن خانوادش حمایت میکنه و خیلی راضین🤐 بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻♀️🦄 .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 نه نمیشه ولی من خیلیارو دیدم به سرباز رفتن میگن خانوادش حمایت میکنه و خیلی راضین🤐 خانواده اینم خونه بهش دادن ولی میگن هر وقت کار پیدا کردی بعد😐 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 قول ازدواج داده؟ بله دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
نیلااااام عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 826 خانواده اینم خونه بهش دادن ولی میگن هر وقت کار پیدا کردی بعد😐 باز خوبه خانواده به فکرین اکثر خانواده ها با اینکه پسرشون بی کاره باز زن میگیرن براش تو دوران سربازیخونه داره بچسب بهش😅 بخند شاد باش💜:) بزار بفهمن قوی تر از دیروزی🙆🏻♀️🦄 .............. با قوانین خودت زندگی کن❤🖇 .....در قلب من جاودانه ای🥺❤
طلا۶۶۶ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 362 پسری ک تو رو بخواد لازم نیست بهش بگی بیا خواستگاری خودش کسی بخواد زودتر میخواد مال خودش بشه.....اینو دیدم...هیچی ام نداشت هر روزه مامانشو میفرستاد خانواده دختره ام میگفتن نه...
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 باز خوبه خانواده به فکرین اکثر خانواده ها با اینکه پسرشون بی کاره باز زن میگیرن براش تو دوران سربازی ... خونه نباشه که زندگی خیلی سخت میشه 🤣منم بهش گفتم بعد سربازی بیا دو سه سال عقد بمونیم گفت باشه ولی فکر میکنم دوران عقد طولانی بشه خوب نیس مخصوصا که دوریم از هم🙄 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 پسری ک تو رو بخواد لازم نیست بهش بگی بیا خواستگاری خودش کسی بخواد زودتر میخواد مال خودش بشه.....اینو ... اخه من خودم دوست ندارم بدون پول بیاد ک چی وقتی نتونه برام ی تیکه طلا بخره وقتی با سختی شروع کنیم وقتی ماشینم نباشه که خیلی سخته دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
طلا۶۶۶ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 362 اخه من خودم دوست ندارم بدون پول بیاد ک چی وقتی نتونه برام ی تیکه طلا بخره وقتی با سختی شروع کنیم&nbs ... پس دوسش نداری....کسی ک عاشقه کور و کر میشه
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 پس دوسش نداری....کسی ک عاشقه کور و کر میشه دوسش دارم ولی عاقلانه دوسش دارم نمیخوام هم اون اذیت شه هم خودم وقتی سنامون کمه وقتی میتونیم ۳ سال دیگه بدون سختی برای هم بشیم الان هم بیاد جلو خانوادم خیلی راحت میتونن جلوی پاش سنگ بندازن بگن ماشین نداری کار نداری هنوز فقط یه سربازی😥 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
طلا۶۶۶ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 362 دوسش دارم ولی عاقلانه دوسش دارم نمیخوام هم اون اذیت شه هم خودم وقتی سنامون کمه وقتی میتونیم ۳ سال دی ... عزیزم خودت سوال میکنی خودتم جواب خودتو دادی...
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عزیزم خودت سوال میکنی خودتم جواب خودتو دادی... 😂😂😑😂 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤