2777
2789
عنوان

من با ذخیره کم تخمدان باردار شدم

284 بازدید | 25 پست

من این تجربه رو داشتم گفتم با شما در میون بگذارم . من ذخیره تخمدانم رو اتفاقی فهمیدم ۰.۷ هست . یعنی موقع شنیدنش از ترس یخ کرده بودم . دکتر گفت این ذخیره برای زن ۴۰ ساله است نه شما .خلاصه گفت اگر بچه میخوای باید زود اقدام کنی . شوهرمم واریکوسل گرید ۲ داشت ماه بعدش عمل کرد . منم دکتر ۳ ماه بهم فرصت داد که طبیعی باردار بشم . البته آمپول HMG هم زدم .

خیلی ناامید بودیم . خودمون رو برای iui آماده میکردیم .ماه اول اقدام اتفاقی نیفتاد .ماه دوم برای سونوی فولیکول ها رفتم دکتر گفت فولیکول هات خیلی کوچیکن و با زدن آمپول ها هم فولیکولی تشکیل نشده . ولی در کمال ناباوری همون ماه باردار شدم ‌ . 

خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب منم دقیقا همینطور البته شوهرم مشکلی نداشت امپول زدم گفت فولیکولهات کوچیکه و آمپول آزادسازی نمیزنم برو رابطه داشته باش شاید این وسطها یه تخمکت بزرگ افتاد منم باردار شدم ولی خب دلم پسر میخواست دختر شد تو ذوقم خورد خدادکه حاملمون کرد کاش همونو رو هم میداد که دوست داشتیم البته خیلی پررو هستم الان فحشم میخورم از کاربرا  بچه شما چی شد،؟