2777
2789
عنوان

چسبندگی ختنه گاه

1708 بازدید | 12 پست

پسرم ۶ ماهشه ۲ ماهش بود ختنش کردیم ب روش حلقه حالا دکتر میگه پوست ب کلا هکش چسبیده باید بکشه عقب.خیلی درد داره اگخ اسپری لیدوکایین ۱۰ درصد بزنم برای دندونه البته.

خیلی میترسم 😣

❤💑❤👶❤

ببر دکترش انجام بده خودت اصلا دست نزن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.کاش بی حس کنه براب بچه ی منم اخه چقدر دردو تحمل کنه گناه داره.😭😭😭

خوب ما پول زیاد دادیم اما با زدن اون کرم دکتر همینطوری باز کرد چسبندگی رو و خون هم اومد اما بچه میخندید و هیچی نفهمید و کارش خوب بود.اما متاسفانه بعد شش ماه الان دوباره چسبیده باید بریم باز کنیم عجب گرفتاریه یعنی اگه باز کردن هم خیالتون راحت نباشه که دیگه نمیچسبه

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
خوب ما پول زیاد دادیم اما با زدن اون کرم دکتر همینطوری باز کرد چسبندگی رو و خون هم اومد اما بچه میخن ...

شما بعده باز کردن هرروز پماد میزدین؟اگه باز نکنیم چی میشه شاید خددش بزرگ بشه درست بشه

❤💑❤👶❤
شما بعده باز کردن هرروز پماد میزدین؟اگه باز نکنیم چی میشه شاید خددش بزرگ بشه درست بشه

اره هرروز پماد زدیم ولی بعد شش ماه چشمامونو باز کردیم که دوباره چسبیده بود.منم از بعضیا شنیدم خودش باز میشه ولی ریسکه اگه خدای نکرده باز نشه بخاطر کوتاهی ما بچه دچار ناهنجاری الت میشه و تو روابط جنسیش و شکلش تاثیرگذاره

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

چطوری میفهمید چسبندگی گرفت؟

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘