2777
2789
عنوان

چرا لایک نمیکنن؟🤔

3490 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها ب نظرتون چرا بعضیا ایستامونو فالو میکنن اما پست  ک میزاریم لایک نمیکنن؟ 

ممکنه خوششون بیاد ولی لایک نکنن؟ ( ممکنه بعصی دختر باشن، بعضی پسر)

پست هم مثلا عکس خودمون نباشه و توهین ب کسی هم نباشه

کلا لایک کردن ارتباط خاصی با موضوعی داره؟ من تازه اینستا اومدم

این چیزا دقیق نمیدونم ببخشید پرسیدم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ممکنه مغرور باشن

ممکنه خوششون نیاد

ممکنه اصلا کسی رو لایک نکنن

ممکنه اصلا پست ها رو نبینن و واسه احترام فالو کنن(مثل خودم😖)

ممکنه دوست داشته باشن و لایک نکنن

ووو

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

آره گلی معمولا پست هایی ک دوست دارن لایک میکنن بعضی وقتا الکی خودشون میگیرن و لایک نمیکنن 😒

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

من خودم پیج های زیادی رو فالو دارم، واسه همین نه وقت میکنم به صفحه شون سر بزنم، نه استوری ببینم 

مگر یه چند نفر خاص 

شاید اونا هم همینطورن 

من خودمم 500 فالوور دارم، پستام 20 تا لایک میخوره 

البته از هشتگ استفاده کن خوبه، من خودم پست‌هایی که هشتگ های خوب و مناسب دارن گاهی 3000 لایک هم خوردن 

آره گلی معمولا پست هایی ک دوست دارن لایک میکنن بعضی وقتا الکی خودشون میگیرن و لایک نمیکنن 😒

ینی پست منو دوست نداشتن؟

یه شعر گفته بودم.. بدم نبود 

عکس پستم معمولی بود اما شعر چن نفر تعریف کردن.. شاید اینا دوست نداشتن پس

ینی ممکنه غرور الکی باشه؟

ینی پست منو دوست نداشتن؟ یه شعر گفته بودم.. بدم نبود  عکس پستم معمولی بود اما شعر چن نفر تعری ...

آره خیلی ها تو اینستا حالت سیاستی برخورد میکنن دوست دارن بعضی وقت ولی لایک نمیکنن ☹️

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
من خودم پیج های زیادی رو فالو دارم، واسه همین نه وقت میکنم به صفحه شون سر بزنم، نه استوری ببینم  ...

استوری هامو بعصی هاشون مرتب و همیشهههه میبینن

تازه بعضی هاشون خودشون درخواست دادن.

عه واقعا☹ شعر گفته بودم:((((

گلم طبع شعر خیلی گستردست بعضیا میپسندن بعضیا نه..

دوست داشتی اینجا تاپیک کن شعراتو اکثرا دوست داریم😍

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
ینی پست منو دوست نداشتن؟ یه شعر گفته بودم.. بدم نبود  عکس پستم معمولی بود اما شعر چن نفر تعری ...

البته من خودم یکی فقط آشناها رو لایک میکنن کاری ب بقیه فالورام ندارم چون زیاد حوصله ندارم 😉

خب ممکنه مغرور باشن ممکنه خوششون نیاد ممکنه اصلا کسی رو لایک نکنن ممکنه اصلا پست ها رو نبینن و وا ...

اخه من واسم مهمه 

نقاشم و شاعر 

بازخورد ها مهمه، فالورا همه هم دانشگاهین.

بعضی هاشون خودشون درخواست دادن، استوری هم چک میکنن لایک نمیکنن

بعد لایک ک نمیکنن ناامید میشم ک حتما کارم داغون بوده😔

ولی قبلش ب چن نفر نشون دادم تایید کردن، حالا شایدم خوب نیستم دیگ:)

گلم طبع شعر خیلی گستردست بعضیا میپسندن بعضیا نه.. دوست داشتی اینجا تاپیک کن شعراتو اکثرا دوست داریم ...

اینجا متاسفانه نمیتونم بزارم

من کلا رفتم اینستا ناامید شدم😔 

فک کنم اونجا نباید ادامه بدم

چن نفر از کارام خیلی تعریف کردن فک میکردم خوبه شاید واقعا نیست