2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدنش گرم میشه دوباره خوب میشه

لباساشو کم کن تبشو چک کن از ۳۸ب بعد باشه بالاس استامینوفن بده .خطر داره مراقب باش🤦

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
اسهال  نه ولی شب چند بار گفت دل درد دارم چند باری هم گفت دستشویی دارم بردمش اما دستشویی نکرد به ...

نه نگران نباش اتفاقا پسر منم چند روز همین طوری شد بعدم اسهال سد یه شربت دلدرد براش بگیر با یه شربت تایلوفن برا تب اگه اسهال شد تخم بارهنگو  نصف قاشق با نصف لیوان عرق نعنا بجوشون با عسل قاطی کن بده بخوره اب رو اتیشه

اسهال  نه ولی شب چند بار گفت دل درد دارم چند باری هم گفت دستشویی دارم بردمش اما دستشویی نکرد به ...

میدونی هوا داره گرم میشه بچه های تو این سن دلدرد و اسهال زیاد میشن 

نه نگران نباش اتفاقا پسر منم چند روز همین طوری شد بعدم اسهال سد یه شربت دلدرد براش بگیر با یه شربت ت ...

ممنون عزیزم دعا کن زود خوب بشه خودمم باردارم انقدر فکر و خیال میکنم همش استرس دارم تا الان بیدارم بالا سرش نشستم تبش بیاد پایین به صدای گریم شوهرم بیدار شد 

[QUOTE=187907549]ممنون عزیزم دعا کن زود خوب بشه خودمم باردارم انقدر فکر و خیال میکنم همش استرس دارم تا الان بیدارم با ...[/Qالهی بگردوم میگن ادم کافر بشه مادر نشه چقد سخته بچت مریض میشه خود ادمم مریض میشه از قصه منم اینارو کشیدم بعضی شبا بچم مریض میشه تا صبح نمیخابم اما قوی باش جوشم نزن هیچی نیست هوا گرمه اینطوری میشن اگع نگرانی فردا یه دکتر ببرش  فعلا تبشو کنترل کن ساعتو کوک کن دوساعت دیگه بیدار شو  خودتم استراحت کن اذیت میشی الان اگه تب داره بهش استامنافون یا پروفن بده یا شیاف بزار