2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کف پاهاشو روغن زیتون بمال.  یه پیاز رو سه قسمت کن.  دو قسمت رو به کف پاهاش ببند . یه قسمت رو پیشانی . آب پیاز بهش بده بخوره حتما.  دم کرده گل بنفشه . دم کرده آویشن و پونه با عسل . هر 6 ساعت پودر سیاه دانه قاطی با عسل . رنده شده سیب با عسل .

ساعت یک و نیم شیاف گذاشتم الان تبش ۳۸و نیمه بازم تب داره چیکار کنم؟

شربت استامینوفن بش بده پاشویشم کن حتما خیلی تاثیداره لباساشو کم کن.خواستی پاشویش کنی تو آب حتماسرکه سیب بریز چندقاشق بیس دقیقه ای تبش پایین میا

قربونت عزیزم خونم نزدیک حرم امام رضاست دیشب برات دعا کردم 

خبلی ممنون عزیزم با این حرفت انگار دنیا رو بهم دادی 🤩🤩🤩الهی همیشه جون خودت و عزیزانت همیشه سالم و سلامت باشه 💖💖💖 منم سیدم اگه خدا منو لایق بدونه دعا میکنم انشاالله به همه آرزوهات برسی😍😍😍لطفا برام دعا کن این دوران هم بسلامتی بگذرونم بچم سالم بدنیا بیاد

خبلی ممنون عزیزم با این حرفت انگار دنیا رو بهم دادی 🤩🤩🤩الهی همیشه جون خودت و عزیزانت همیشه سالم و ...

قربونت عزیزم بخدا دیشب خیلی برات دعاکردم برم حرم بازم برات دعا میکنم  حال بچه چطوره ؟