2777
2789
عنوان

زنگ‌میزنه !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست
اها اخه من کلا زیاد رو پسرا شناخت ندارم و ب شدت هم ساده ام..ولی خب بنا ب شرایطی میدونه رابطه جنسی رو ...

اگه حرف از ازدواج نمیزنه و زیاد تمایلی بهت نشون نمیده برا سرگرمیع 

🖤erfanam🖤
پسرا دخترای محل نده رو خیلی دوست دادن بدست بیارن خخخخ اگر میتونی جلو خودت بگیری وابستش نشی ادامه بده ...

خب اون میدونه من خیلی دوسش دارم یعنی واقعا ده ساله میمیرم براش ولی زنگک میزنه من جواب نمیدم یه وقت تو  ده دقیقه ۲۰ بار زنگ میزنه  .ولی ب خاطر این چیزا ک گفتم نمیرم ببینمش و خودشم خیلی اصرار داره ک بیا 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حرف از ازدواج نمیزنه و زیاد تمایلی بهت نشون نمیده برا سرگرمیع 

ما فقط تلفنی حرف میزنیم اونم خیلی کم 

چن بار اتفاقا گفته 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
خب اون میدونه من خیلی دوسش دارم یعنی واقعا ده ساله میمیرم براش ولی زنگک میزنه من جواب نمیدم یه وقت ت ...

اوه اوه .خطری شدی خخخ چون میدونه دوسش داری.ممکنه سو استفاده کنه.اصلا بهانه تراشی کن بگو تو که دوست داشتن منو میدونی اگر تو هم‌منو دوستی فقط بیا خواستگاری.اگر گفت شزایطش ندارم بگو صبر میکنم.... اگر به دیدنش بری فراموش گردنش سخت میشه 

اوه اوه .خطری شدی خخخ چون میدونه دوسش داری.ممکنه سو استفاده کنه.اصلا بهانه تراشی کن بگو تو که دوست د ...

ن من کلا قصد ازدواج‌باهاشو ندارم .بعدم خیلی ضایعه اس بگم بیا منو بگیر مگه سر خودم معطلم .اونم همش میگه اخرم خودم باید بگیرمت .بابات شرایطش چیه خودت شرایطت چیه .بیا ببینمت ببینم چی دوس داری چی دوس نداری با چی حال میکنی با چی حال نمیکنی  ولی من زیر بار نرفتم تا حالا😂😐

ن من کلا قصد ازدواج‌باهاشو ندارم .بعدم خیلی ضایعه اس بگم بیا منو بگیر مگه سر خودم معطلم .اونم همش می ...

خخخ دوسش داری قصد ازدواج نداری .دیدنشم نمیری خوب بلاکش کن نه خودت عداب بده نه اون.ای خو نشد دوست داشتن خخخ

خخخ دوسش داری قصد ازدواج نداری .دیدنشم نمیری خوب بلاکش کن نه خودت عداب بده نه اون.ای خو نشد دوست داش ...

اونم همینو میگه خب قطعا اونم‌میشینه همین فکرارو میکنه

یعنی تقصیر منه؟

اونم همینو میگه خب قطعا اونم‌میشینه همین فکرارو میکنه یعنی تقصیر منه؟

اره دو جون گرفتارش کردی.خخخ یا اینوری باش یا اونوری.‌‌‌....البته دم دمی مزاجی تو همه دخترا هست.ولی خوب بهتره تکلیف خودت و اونو معلوم کنی.

اره دو جون گرفتارش کردی.خخخ یا اینوری باش یا اونوری.‌‌‌....البته دم دمی مزاجی تو همه دخترا هست.ولی خ ...

خب من ک زنگ نمیزنم اون میزنه کلا من خبری نمیگیرم‌ازش چکش میکنم چن بارم سوتی دادم.ولی بیشتر دو دلم ک منو میخواد یا ن با کسی هستش یا ن

یعنی اون منو میخواد ک پا من مونده اصرار میکنه بیا ببینمت یا سرگرمیه!

[QUOTE=187896517]خب من ک زنگ نمیزنم اون میزنه کلا من خبری نمیگیرم‌ازش چکش میکنم چن بارم سوتی دادم.ولی بیشتر دو دلم ک ...لجش گرفته هم دوسش داری هم باهاشخوب نیستی تا نکشونتت بیرون ولت نمیکنه خخخخ اگر دوست داری همینجور ادامه بده دوست نداری بلاک.ولی اینجوری رفتار کردنت تاوصد سال دیگه هدفش رو نمیفهمی.خخخ .