پسرا دخترای محل نده رو خیلی دوست دادن بدست بیارن خخخخ اگر میتونی جلو خودت بگیری وابستش نشی ادامه بده ...
خب اون میدونه من خیلی دوسش دارم یعنی واقعا ده ساله میمیرم براش ولی زنگک میزنه من جواب نمیدم یه وقت تو ده دقیقه ۲۰ بار زنگ میزنه .ولی ب خاطر این چیزا ک گفتم نمیرم ببینمش و خودشم خیلی اصرار داره ک بیا
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
خب اون میدونه من خیلی دوسش دارم یعنی واقعا ده ساله میمیرم براش ولی زنگک میزنه من جواب نمیدم یه وقت ت ...
اوه اوه .خطری شدی خخخ چون میدونه دوسش داری.ممکنه سو استفاده کنه.اصلا بهانه تراشی کن بگو تو که دوست داشتن منو میدونی اگر تو هممنو دوستی فقط بیا خواستگاری.اگر گفت شزایطش ندارم بگو صبر میکنم.... اگر به دیدنش بری فراموش گردنش سخت میشه
اوه اوه .خطری شدی خخخ چون میدونه دوسش داری.ممکنه سو استفاده کنه.اصلا بهانه تراشی کن بگو تو که دوست د ...
ن من کلا قصد ازدواجباهاشو ندارم .بعدم خیلی ضایعه اس بگم بیا منو بگیر مگه سر خودم معطلم .اونم همش میگه اخرم خودم باید بگیرمت .بابات شرایطش چیه خودت شرایطت چیه .بیا ببینمت ببینم چی دوس داری چی دوس نداری با چی حال میکنی با چی حال نمیکنی ولی من زیر بار نرفتم تا حالا😂😐
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
[QUOTE=187896517]خب من ک زنگ نمیزنم اون میزنه کلا من خبری نمیگیرمازش چکش میکنم چن بارم سوتی دادم.ولی بیشتر دو دلم ک ...لجش گرفته هم دوسش داری هم باهاشخوب نیستی تا نکشونتت بیرون ولت نمیکنه خخخخ اگر دوست داری همینجور ادامه بده دوست نداری بلاک.ولی اینجوری رفتار کردنت تاوصد سال دیگه هدفش رو نمیفهمی.خخخ .