2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست
من اولیم بدک نبود ولی سر دومی همه چیمو از دست دادم هیکل قیافم بدنم همه چی

خوب میشی. نگران نباش. تغذیه ات رو تصحیح کن، پیاده روی هم انجام بده.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
شانس که نیس. پوله. من کل نه ماه بارداریم جمع کردم برای زایمانم. اولی سزارین اورژانسی بود، دومی میخو ...

میخوام سزارینم کننننننننن نمیخوام ب هیچ وجه دیگه طبیعی بدنم دیگه اصن کشش نداره

بعدشم هنو خبری از بچه سوم نیست شاید اصن نباشه هم😂فقط میخواستم بگم میشه وگرنه هنوز ترس اون شب تو تک تک سلولای بدنم هست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره برای مامانم ی تخمدانشو دراوردن و بعد از ۱۸سال الان فهمیده ک هیچ کاری از دستش بر نمیاد رحم مامان ...

یا پیغمبر!

کدوم شهر زندگی میکنید؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
میخوام سزارینم کننننننننن نمیخوام ب هیچ وجه دیگه طبیعی بدنم دیگه اصن کشش نداره بعدشم هنو خبری از بچ ...

حق داری...

خوب میشی. نگران نباش. تغذیه ات رو تصحیح کن، پیاده روی هم انجام بده.

پیاده روی ک اصن ندارم ولی رو تغذیم خیلی کار میکنم

پیاده روی وقت میخواد ک من با دوتا بچه قدو نیم قد دانشگاه و کار و مشکلات واقعا وقت نمیشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یا پیغمبر! کدوم شهر زندگی میکنید؟

نگم بهتره

نگم بهتره

به هر حال هر جا هستی اینترنتت از ما پر سرعت تره  

هفته ۳۸رفتم بیمارستان تا ماما همراهم‌ ببینم اشنا بشم گفت بیا معاینه ات کنم گفتم ن زوده 

هفته ۳۹رفتم(صبح روز دوشنبه) پیشش صدا قلب بچمو چک کنه گفت ی کوچولو دهانه. رحمت معاینه کنم بزور منو راضی کرد بعد گفت دوسانت نیم بازی درد نداری گفتم ن دوباره معاینه کرد بدون اینکع ب من بگه دهانه رحمم کشید باز کرد گفت برو خونه ی لخته خون‌‌ازت میفته دردت شروع میشه من امدم خونه تا سه شنبه عصر دردهای خفیف داشتم 

یهو گفتم بذار فشارم چک کنم وقتی فشار سنج گذاشتم دید فشارم رو ۱۷ است رفتم نزدیک ترین بیمارستان تا وضعمو دیذن میخواستن بزور بستریم کنن و امپول فشار بزنن اجازه خروج نمیدادن و با کلی دعوا امدم بیمارستان ماماهمراهم 😓بعداز بستری و ازمایش فهمیدم مسمومیت بارداری دارم هرچی امپول زدن زایمان نکردم کیسه اب پاره کردن زایمان نکردم دیگه ساعت نه صبح چهارشنبه سزارین شدم تا پنجشنبه ساعت ۲اجازه تکون خوردن و غذا خوردن هیچی نداشتم فشارم پایین نمیومد جمعه مرخص شدم یهو باز فشارم رفت بالا رفتم بیمارستان بخیه امم عفونت کرد ۱۲روز گرفتار بیمارستان شدم

به هر حال هر جا هستی اینترنتت از ما پر سرعت تره    

😂

هفته ۳۸رفتم بیمارستان تا ماما همراهم‌ ببینم اشنا بشم گفت بیا معاینه ات کنم گفتم ن زوده  هفته ۳ ...

تو ایران زایمان کردن حرومه حروم

شکنجه میکنن ادمو حالم از معاینه ب هم میخوره برا همینه نمیرم زیاد دکتر ترجیح میدم بمیرم اما معاینه نشم