2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 39 پست
ی مدت دکترا بخاطر پول خودشون همه رو سوق دادن سمت سز 

الانم همینه خب! اگر بخوان طبیعی هم زایمان بگیرن، باید بری بیمارستانی که میگن!

البته دکترهای خوبم کم نیستن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
تو فقط بگو کجا زایمان کردی، ما اونجا نریم... حقیقت اینه که گاهی بعضیا البته ان شاالله که کم هستن، ا ...

من هیچ امادگی نداشتم یهو ب زور نگم داشتن و هی سوزنم زدن هرچی التماس کردم هرچی داد زدم نزاشتن زنگ بزنم ب فامیلمون ک ببرن سزارینم کنن فقط سوزنم میزدن یادمه ی جاش دیگه از حال رفتم ک هی میومدن میگفتن نباید بخوابی اومد زنه گفت سه سانت دهانه رحمت بازه یک ساعت بعدش گفت چهاری چرا زایمان نمیکنی چقد دعوام کرد گفتم چی میگی احمق مگه دست منه یهو گفت چرا دست ب سرمت زدی گفتم من اخه دستمو نمیتونی رگشو پیدا کنی چسبونده بود دستمو ب تخت ک مثلا تکون نخوره فک کن اون درد بعد دست نباید تکون بخوره اومد دید اشتباه زده دستم عین ی کوهی ورم کرده و. هیچی از سوزنا ب خورد بدنم نرفته ک اثر کنه یهو ک بعد از پاره کردن دستام رگمو ب کمک یکی دیگه پیدا کرد اون همه سوزن فشار اون همه دوز یهو وارد بدنم شد از چهار طی پونزده دقیقه شدم ده و بچه همینجوری دنیا اومد طوری ک من میگفتم بچه داره از پشتم. میاد من الان خیلی برام مشکل ب وجود اومده دسشوییم حس نمیکنم یهویی میشه طثری ک کنترلش از دستم در میره 

کمر درد جاهای ادرنالینا طوری تو مغز و استخونم درد میپیچونه ک تکون نمیتونم بخورم بعد پنج ماه 

تو ایران زایمان طبیعی جرم علیه زنانه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اینو ولی از الان مدارک جمع کن ک نابود شده رحمت زیر نظر ی دکتر باش و بگو از نظر روحی داغونی& ...

من تو راه رفتم مشکل شده

تو ادرار مدفوعم 

تو رابطم

رحمم

دردای شدید

پریود نمیشم

احتمال تخریب دیواره رحم و اسیب دیدگی لوله های رحمم هست‌

اینا ب کنار جای ادرنالینا سفت شده و خیلی پشتم ضایعس ولی ی وقتایی چنان تو مغز و استخونم تیر میکشه ک انگار دارم باز زایمان میکنم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

وای عین من دوزایی ک تو مراحل سخت میزنن اون ماما ب من زده بود طوری ک سه روز ب زور نگهم داشتن و اجازه ...

من سه روز رفتم یه بیمارستانی برای کاری غیر از زایمان بستری شدم. اونجا فهمیدم این ماما ها و پرستارهایی که ناله میکنن چرا استخدام نمیشن رو باید زد توی دهنشون! وگرنه آدم زرنگ و کاربلد رو روی هوا میزنن.

خداروشکر زایمانهام رو راضی بودم.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اون امپول ب هرکس فشار داشته میزنن واقعا دردناکه تازه برا من قبلش بی حسی میزدن بازم از درد گریه میکرد ...

نه من بی حسی نمیزن کل بخش میرفت تو دهنم انگار باز داشتم زایمان میکردم

الانم همینه خب! اگر بخوان طبیعی هم زایمان بگیرن، باید بری بیمارستانی که میگن! البته دکترهای خوبم کم ...

من یعنی شانس ندارم نخواد التماس کنم و سز بشم برای بچه بعدم؟

من سه روز رفتم یه بیمارستانی برای کاری غیر از زایمان بستری شدم. اونجا فهمیدم این ماما ها و پرستارهای ...

من اولیم بدک نبود ولی سر دومی همه چیمو از دست دادم هیکل قیافم بدنم همه چی

من هیچ امادگی نداشتم یهو ب زور نگم داشتن و هی سوزنم زدن هرچی التماس کردم هرچی داد زدم نزاشتن زنگ بزن ...

سزارین هم کم گیج بازی در نمیارن. چقدر به روده و جاهای دیگه آسیب میزنن...

سزارین هم کم گیج بازی در نمیارن. چقدر به روده و جاهای دیگه آسیب میزنن...

اره برای مامانم ی تخمدانشو دراوردن و بعد از ۱۸سال الان فهمیده ک هیچ کاری از دستش بر نمیاد

رحم مامانمو ب رودش دوختن مادرم کلی بیماری گرفته و چون دیابت داره و فیبروم نمیتونن عملش کنن باید خدا خداکنه یاعسه شه ک حداقل کمتر خون از دست بده

والا با این همه مشکلی ک داری پول بده برو بیمارستان خصوصی

بیمارستان خصوصیو میگم دیگه بیمارستان خصوصی سز اختیاری میکنن بدون التماس؟

بیمارستان خصوصیو میگم دیگه بیمارستان خصوصی سز اختیاری میکنن بدون التماس؟

ببین کدوم دکتر میاد بیمارستان خصوصی از اول برو زیر نظرش بهشم بگو 

اون اوکی بده بیمارستان خصوصی اوکیه

من یعنی شانس ندارم نخواد التماس کنم و سز بشم برای بچه بعدم؟

شانس که نیس. پوله.

من کل نه ماه بارداریم جمع کردم برای زایمانم. اولی سزارین اورژانسی بود، دومی میخواستم طبیعی بشه که اونم سزارین اورژانسی شد. خلاصه دو میلیون جمع کردم، با دفترچه بیمه رفتم پیش یه دکتر خوب، بیمارستان بقیه الله زایمان کردم. چهارسال پیش میشد با تامین اجتماعی به علاوه دو میلیون زایمان کنی. 

الان نگران نباش. قطعا نمیفرستنت سزارین.

ندید عاشق بچه سومت شدم    

ببین کدوم دکتر میاد بیمارستان خصوصی از اول برو زیر نظرش بهشم بگو  اون اوکی بده بیمارستان خصوصی ...

اها اینجوریه 

من سر در نمیاوردم دقیق چ جوریه چون درگیر کار دانشگاه جابجایی خونه و تعمیرات بودم فقط یادمه گفتم من اینجوریم سر دومی ب دکترم گفت میدونم سزارینت میکنم بعد خودش ب ماما گفت سوزن فشار بزنش نمیدونم چی شد بیمارستانم خصوصی بود