2777
2789
عنوان

سزارین

232 بازدید | 39 پست

من الان ی تاپیک در رابطه با سزارین دیدم ی سوال برام پیش اومد

من فشار خونم تو زایمان ب شدت بالا میره 

ولی دکترام بسکه ع و ض ی. بودن و من تا الان نمیدونستم مجبورم کردن با سوزن فشار زایمان کنم در ۳۷ هفته ک از یکی پرسیدم گفتن با فشار خون۱۶به۹ فشار خونمم پایدار نبود الان میگرفتی شونزده ده ثانیه بعد میرفت تا هیجده دوباره پونزده یعنی کاملا نا نرمال بود اما دکترم نزاشت و منو مجبور به زایمان طبیعی کردن

ادامشو تایپ میکنم خواهشن باشین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین زایمانم گذشت و باز شیر ب شیر باردار شدم

با سوزن فشار اونم پنج دوز مختلف ک از سر نادونی ماما یهو بهم تزریق شد و از چهار فینگر یهو طی ده دقیقه فول شدم و بچم ب دنیا اومد بماند ک چ بلایی سرم اومد و از ترسشون سه روز نگهم داشتن و هی برام داروی خاص میاوردن و هی پونزده دقیقه ای ی بار دوتا آمپول گنده ادرنالین بهم تزریق میکردن

الانم ک بعد پنج ماه میرم میگه طوری رحمت دیواره هاش نازک شدن ک پریودم نمیتونی بشی و من دارم با درد پاها و کمرم روزامو سر میکنم و

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب یجا مینوشتی

نمیخونن خواهرم نمیخونن یک جا مینویسم میگن طولانیه نمیخونن یک جا ننویسم میگن یک جا بنویس

الان سوالم اینه

من اگه برای بار سوم باردار بشم و شرایط و خلاصه پروندمو ب دکترم نشون بدم سزارینم میکنه؟

یا باید التماسش کنم

من قرار بود سزارین کنم چون یهو فشارم بالا رفت مجبور ب طبیعی شدم در صورتی ک میگن با اون فشار خدا بهت رحم کرده زنده ای و زایمان طبیعی کردی میتونستی شکایت کنی خیلی عوارض داره 

خب حالا بقیه شو بنویس بذار اطلاعات پزشکیمون بره بالا...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خب حالا بقیه شو بنویس بذار اطلاعات پزشکیمون بره بالا...

تموم شد

خب حالا نوشتی باز لایک کن بیام بخونم 

من فشار خونی بودم یهو ده دوز امپول فشار زدن 

داغون شدم ولی زایمانم پیشرفت نکرد دیگه دکتر گفت پنج تا بسه 

تازه دکتر نداشت بیمارستان فقط تلفنی میگفت چیکا. کنن

هستینننن

الان سوالم اینه من اگه برای بار سوم باردار بشم و شرایط و خلاصه پروندمو ب دکترم نشون بدم سزارینم میک ...

تو فقط بگو کجا زایمان کردی، ما اونجا نریم...

حقیقت اینه که گاهی بعضیا البته ان شاالله که کم هستن، از سر نادونی و بی تجربگی و یه ذره لجبازی به خاطر اصرار بهداشت برای طبیعی، اینقدر مادر رو تحت فشار میذارن.

البته که من خودم به شدت طرفدار زایمان طبیعی هستم.

منتها اینا حواسشون نیست که بابا طبیعی از قبل آمادگی میخواد. یهو که ایران پر از سزارین نمیتونه هلند بشه! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
الان سوالم اینه من اگه برای بار سوم باردار بشم و شرایط و خلاصه پروندمو ب دکترم نشون بدم سزارینم میک ...

نمیدونم اینو ولی از الان مدارک جمع کن ک نابود شده رحمت زیر نظر ی دکتر باش

و بگو از نظر روحی داغونی 

خب حالا نوشتی باز لایک کن بیام بخونم  من فشار خونی بودم یهو ده دوز امپول فشار زدن  داغون ...

وای عین من دوزایی ک تو مراحل سخت میزنن اون ماما ب من زده بود طوری ک سه روز ب زور نگهم داشتن و اجازه ندادن کسی بام باشه ب بهانه کرونا همش میومدن سوزن از اون بزرگا پر میکردن دوتا دوتا میزدن منو فلجم میکرد اون سوزنا صدای دادم از درد کل بیمارستان و بر میداشت انگار هر پونزده دقیقه من ی زایمان داشتم بسکه اون سوزنا استخونمو میسوزوند

وای عین من دوزایی ک تو مراحل سخت میزنن اون ماما ب من زده بود طوری ک سه روز ب زور نگهم داشتن و اجازه ...

اون امپول ب هرکس فشار داشته میزنن واقعا دردناکه تازه برا من قبلش بی حسی میزدن بازم از درد گریه میکردم