2777
2789
عنوان

باردارم انگار خونریزی دارم کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 59 پست
نگران نباش گلم رنگش قرمز بود یا قهوه ای؟ من خودم سر دخترم تا ۴ ماهگی لک بینی داشتم دکتر شیاف داده ب ...

شوهرت چی ؟ کلا نزدیکی نداشتید منم هشت ماهمه نزدیکی نداریم اصلا

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
اسی اگ‌نزدیکی داشتی مال همونه

نه والا شوهرم بنده خدا اصلا طرفم نمیاد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه جدی؟؟پس ما هرکدوممون لکه بینی داشتیم چه خواهر چه زنداداشم پسر بودن ،ایشالا سالم باشن جنسیت مهم نی ...

اره ربطی نداره ‌.

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
شوهرت چی ؟ کلا نزدیکی نداشتید منم هشت ماهمه نزدیکی نداریم اصلا

منم کاری نکردم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
معمولا شیاف تجویز میکنن ولی حتما دکتر باید بده، امشب استراحت کن صبح برو سونو نگران نباش چیزی نمیشه

توروخدا دعام کنید😢😢😢😢

ببخشید کسی که تو هفته ی ششمه بعد از نزدیکی خونریزی کمی داشته باشه خطرناکه؟

عزیزم زنداداشم اینجوری شد یعنی بعد از نزدیکی خونریزی کرد و دکتر رفت و خداروشکر مشکلی پیش نیومد ولی درست و حسابی تنبیه شد😂😂دیگه از اون کارا نکنه،من خودم تا ۷ماه نزدیکی نداشتم آخه زایمان زودرس داشتم 😊

ان شاءالله چیز خاصی نیست... منم مثل شما بودم... اصلا نگران نباش... 

فردا که میری دکتر... اولش بهت میگه داری سقط میکنی...ولی به هیچ جات نگیر... تجربه دارم که میگم... میوه به بخر... روزی یک لیوان بخور... تا ۳ روز...

ارده شیره هم صبح و شب بخور...

از ضعیف بودن بدن میشه... و از لانه گزینی جنین هم ممکنه لکه بیینی...

با یه شال دور کمرت را ببند... اصلا گرم یا سردش نکن...و استراحت کن... خیلی زود خوب میشی...

راسی... سویق کامل از عطاری ها بگیر و بخور...

ب من گفتن ۹۰ درصد بچه ات سقط میشه... این کارها را کردم ب لطف خدا الان ۶ ماه ام.

ان شاءالله چیز خاصی نیست... منم مثل شما بودم... اصلا نگران نباش...  فردا که میری دکتر... اولش ...

قبل موعدم لانه گزینی داشتم

عزیزم زنداداشم اینجوری شد یعنی بعد از نزدیکی خونریزی کرد و دکتر رفت و خداروشکر مشکلی پیش نیومد ولی د ...

من چمه اخه؟