arnikajoon مدیر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 عنوان باردارم انگار خونریزی دارم کمک😭 | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 59 پست سلام بچه ها.هفته6 رو تموم کردم الان رفتم دستشویی یه لکه خون روی دستمال دیدم.چیکار کنم حالم بده😣😣😣 خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚 1400/02/08 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرتعلیقی عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 842 😭😭😭😭😭اتفاقا شیرینی خوردم اشکال نداره خب دارچینی که نبود؟؟
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 منم هفته هفت ی کوچولو لک دیدم سونو دادم چیزی نبود دکتر برام پروژسترون تجویز کرد چیزی نیس ... دعا کن برام توروخدا خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
گلنازییییییی عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 10438 وقتی خودمو خشک میکردم دیدم😭😭😭 شیاف بذار استراحت کن خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
دخترترک۲۱ عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2890 اگه کم بود نگران نباش بچت پسره،من خودم اینجوری بودم فقط استراحت کن و آبمیوه شیرینی بخور منم داشتم سره دو تا دخترام ولی دختر بودن ‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
سارن۱ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 4828 وقتی خودمو خشک میکردم دیدم😭😭😭 خون شاید بیرون دستگاه تناسلی بوده یا توی واژنت نگران نباش دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 شیاف بذار استراحت کن شیاف ندارم خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
مانیسای_مامان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7515 نگران نباش گلم رنگش قرمز بود یا قهوه ای؟من خودم سر دخترم تا ۴ ماهگی لک بینی داشتم دکتر شیاف داده بود با استراحت مطلق نزدیکی هم کلا ممنوع بود
مامان_آرتینم عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 3614 چیکار کنم چیزی هست بخورم مثلا؟ باشه گلم ممنون درد هم ندارم اصلا معمولا شیاف تجویز میکنن ولی حتما دکتر باید بده، امشب استراحت کن صبح برو سونونگران نباش چیزی نمیشه دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
سوگلی_دربار عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 7513 اشکال نداره خب دارچینی که نبود؟؟ .دکتر من میگ با اینقدا کاری نمیشهحتی پلو زعفرانی و جوجه زعفرانی هم اشکا ل نداره خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
برفکم عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8088 نترس اصلافردا برو دکتربهت دارو میده ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 اگه کم بود نگران نباش بچت پسره،من خودم اینجوری بودم فقط استراحت کن و آبمیوه شیرینی بخور من بچه ام دختره اما لکه هم دیدم😁 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سوگلی_دربار عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 7513 اسی اگنزدیکی داشتی مال همونه خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
کاربرتعلیقی عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 842 منم داشتم سره دو تا دخترام ولی دختر بودن عه جدی؟؟پس ما هرکدوممون لکه بینی داشتیم چه خواهر چه زنداداشم پسر بودن ،ایشالا سالم باشن جنسیت مهم نیست
arnikajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 نگران نباش گلم رنگش قرمز بود یا قهوه ای؟ من خودم سر دخترم تا ۴ ماهگی لک بینی داشتم دکتر شیاف داده ب ... ببخشید ترشحم یه کم قهوه ای اما لکم صورتی خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚