2777
2789
عنوان

یه شوهر خوب 👌

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم مستقل باشه از خانوادش چه از نظر مالی چه صحبت کردن کلا مستقل 

خوش اخلاق باشه..دروغ نگه .خیانت نکنه.خسیس نباشه .خوشتیپ باشه.پولدارم خوبه باشه..ماشین خونه اینا داشته باشه...😂😂

و اینکه سر به زیر باشه این خیلی مهمه نگاهش هرز نپره😒

ویژگی های همسرخودمومیگم واقعاهمینه اول ازهمه توهرشرایطی باهام روراست باشه ودروغ نگه،بمن اون حس حمایت مردونه روبده واحترام بزاره ودست ودل بازباشه.....متقابلاخودمم همینطورخواهم بود

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤
شوهرم در کل خوبه تنها ایرادش اینه ک دوس داره همه ازش راضی باشن زیادی مهربون و ساده س بقیه ازش سواستف ...

دقیقا همسر منم اینطوریه گاهی عصبانیم میکنه این اخلاقش ☹️

خداروشکر عزیزم 😍 چه ویژگی های داره که دوس داری 

مهربون  با اخلاق  بادرک  با جنم  خوشگل  🙈پولدار🙈

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

همیشه عاشقت می مونه بهت اهمیت میده صادقه برا زندگی تلاش میکنه البته همه چی باید دوطرفه باشه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خداروشکر گلم❤️ میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم که کدوم ویژگیاش باعث شده این کامنت قشنگو بنویسی؟ 😍

درک خیلی بالا،همدل بودن،همراه بودن،احساسی،فوق العاده مقید به اعتقاداتش،سخاوتمند حتی در اوج نداری،من عاشقشم و بنظرم مثلش نیست یا خیلی خیلی خیلی کم هست😇

خدا جونم شکرت❤