2777
2789

امروز سرزده رفتم خونه نامزدمینا بعد پنج دقیقه دیدم که دختر عمه اش( متاهله و پنج سال ازش بزرگه و دوتا بچه داره )بهش اس داد :میشه درموردم منحرف فک نکنی 

مادرشوهرمم اونجا بود دید اس رو‌ 

نامزدمم که خیلی هول شده بود گف من از اون سوال پرسیده بودم که چیکار کنم تو راحت بشی باهام اونم راهنماییم میکرد واقعتیش حرفش رو باور نکردم و رفتم از همراه من نگا کردم که دیدم هفتادتا دیروز و امروزم ۳۵تا پیام دادن به هم 

مادرشوهرم خیلی جاخورده بود زنگ زد به دختر عمه اش سه بار اون جواب نداد و تو چهارمین بار جواب داد و گفت که شماره منو مادرشوهرم بده بهش و تا زنگ بزنه به من بگه 

دختر عمه اش زنگ زد به من و گف که نامزدت به من پیام داده بود که راهنماییش کنم بد فکری نکن ومنم چیزی نگفتم بهش 

نمی‌دونم چرا حرف هیچکدوم رو باور نکردم آخه یه بارم تواین یک و نیم سال خیانت نامزدم رو دیده بودم که درحد پیامک بود ازش تعهد محضری گرفته بودم 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

ممکنه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سرزده رفتی خونه ی نامزد مینا؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم باور نکردم دارن زر میزنن

یه کاسه ای زیر نیم کاسس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چرا سرزده رفتی خونه ی نامزد مینا؟ 

کوفت😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
کوفت😂😂😂😂😂😂😂😂

😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قضیه مشکوکه

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
مینا ناراحت شد بنظرت؟☹😂

اصلا زندگیشون خراب میشه