khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 عنوان اونایی ک با همسرشون فامیلن بیان 326 بازدید | 43 پست ازمایش ژنتیک دادین ؟بچه دارین ؟سالمه ؟ممنون میشم واضح جواب بدین 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍 1400/02/07 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0کوین0 عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1036 ما فامیل نیستیم ولی ژنمون مشکل داره دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
saminnabhani عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 672 نه آز ندادم بچمم سالمه ...چه نسبتی باهات داره من شنیدم دختر عمو پسرعمو واجبه که آز بدن...من پسرخالمه
5717 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 229 ژنتیکنهیکپسرسالمخداشکردیوارراستبالامیره😍 درلحظهزندگیکن منوپسرم😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 ما فامیل نیستیم ولی ژنمون مشکل داره چ مشکلی عزیزم منمبچه اولمو سقط کردم برای دومی نگرانم میخوام اقدام کنم 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 ژنتیکنهیکپسرسالمخداشکردیوارراستبالامیره😍 بره منم دعا کن سالم باشه 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 ما هم آز ندادیم خداروشکر بچمونم سالمه شکر خدا 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
mahgir عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 819 عروس ما دختر عمه مامانم بود فامیل دور میشه انگار اما بچه داداشم مریضه به دلیل ازدواج فامیلی
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 عروس ما دختر عمه مامانم بود فامیل دور میشه انگار اما بچه داداشم مریضه به دلیل ازدواج فامیلی قبلش از نداده بودن 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
0کوین0 عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1036 چ مشکلی عزیزم منمبچه اولمو سقط کردم برای دومی نگرانم میخوام اقدام کنم جفتمون تک کروموزومیمبچمون مشکل دار میشه پنجاه درصد باید تو بارداری برسی بشه تا بفهمیم سالمه یا نه البته مشکل منو شوهرم خیلی نادره 9 درصد تو ایران این مشکل رو دارن دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
mahsid99 عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 7267 چ مشکلی عزیزم منمبچه اولمو سقط کردم برای دومی نگرانم میخوام اقدام کنم وای چرا من ۴ ماهم تموم شده بود بهم گفتن نارسایی قلبی داره سقطش کردم دختر خاله پسر خاله ایم 😔منم میترسم دوباره باردار بشم ❤❤
mahgir عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 819 قبلش از نداده بودن بچه اولشون سالم بود بچه دومش اینجور شد و اینکه چرا دیگه آزامایشا رو رفتن معلوم نشد
khoshmze مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 930 نه آز ندادم بچمم سالمه ...چه نسبتی باهات داره من شنیدم دختر عمو پسرعمو واجبه که آز بدن...من پسرخالمه منم پسر خالمه سابقه ی بیماریم تو فامیل نداریم نمیدونم چرا بچم مشکل دار شد 🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍