2777
2789
عنوان

اونایی ک با همسرشون فامیلن بیان

326 بازدید | 43 پست

ازمایش ژنتیک دادین ؟

بچه دارین ؟

سالمه ؟

ممنون میشم واضح جواب بدین 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

ما فامیل نیستیم ولی ژنمون مشکل داره

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما فامیل نیستیم ولی ژنمون مشکل داره

چ مشکلی عزیزم منم‌بچه اولمو سقط کردم برای دومی نگرانم‌ میخوام اقدام کنم 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
ژنتیک‌نه‌‌یک‌پسر‌سالم‌خداشکر‌دیوار‌راست‌بالا‌میره😍

بره منم دعا کن سالم باشه 

ما هم آز ندادیم  خداروشکر بچمونم سالمه

شکر خدا

عروس ما دختر عمه مامانم بود فامیل دور میشه انگار اما بچه داداشم مریضه به دلیل ازدواج فامیلی 

قبلش از نداده بودن 

جفتمون تک کروموزومیم

بچمون مشکل دار میشه پنجاه درصد 

باید تو بارداری برسی بشه تا بفهمیم سالمه یا نه البته مشکل منو شوهرم خیلی نادره 9 درصد تو ایران این مشکل رو دارن

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏

وای چرا من ۴ ماهم تموم شده بود بهم گفتن نارسایی قلبی داره سقطش کردم دختر خاله پسر خاله ایم 😔منم میترسم دوباره باردار بشم

❤❤
نه آز ندادم بچمم سالمه ...چه نسبتی باهات داره من شنیدم دختر عمو پسرعمو واجبه که آز بدن...من پسرخالمه

منم پسر خالمه سابقه ی بیماریم تو فامیل نداریم نمیدونم چرا بچم مشکل دار شد