2777
2789
نه چند کلمه بیشتر بلد نیست

عزیزم حتما سهل انگاری نکنی ببرش انشالله هرچه زودتر درمان میشه 

امروزیه پسرو آورده بودن ۶ سالش بود خیلی بد حرف میزد دلم واسش سوخت😔😔

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
نه چند کلمه بیشتر بلد نیست

سلام دوست عزیز بچه منم تا دو سالگی اصلا حرف نمیزد و متوجه حرف های ما هم نمی شد یک سری کارها رو کردم یکم بهتر شد الان سه سالشه خیلی واضح حرف نمیزنه گفتم بگم به شما شاید به درد شما هم بخوره خیلی تلویزیون می دید کمش کردم براش فلش کارت خریدم من معلم کوچولو خریدم داخلش سی دی داره همون عکس ها یکی تکرار می کنه ریختم تو فلش زمانی که حوصله نداشتم باهش کار کنم اونو میزاشتم رنگ ها میوه حیوانات اعضا بدن با اون کارت ها یادش دادم وقتی اب می خواست فقط می گفت اب یا گریه می کرد انقدر گفتم اب می خوای آب بدم تا تونست بگه سردی زیاد بهش نده باهش نقاشی زیاد بکش بعد چیزهای که می کشی بهش بگو مثلا این خورشیده حالا خورشد زرد کنیم ببین این خورشید که زرد کردیم  چقدر قشنگه یا ادم بکش بگو اول چشم بکشیم بعد ابرو و غیره این کار باعث میشه هم اعضای بدنشو بشناسه و هم حرف زدن و تکرار زیاد باعث میشه اونم بگه من خودم تا حدودی با این کارها تونستم باعث حرف زدن بچم بشم کاش بقیه مامان ها هم تجربیاتشونو می گفتن تا افردای مثل ما ها هم استفاده کنیم و باعث پیشرفت بچه هامون می شدیم بچه من تنهاست و با کسی رفت و امد ندارم معمولا دیر حرف زدن تو بچه های تنها بیشتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست عزیز بچه منم تا دو سالگی اصلا حرف نمیزد و متوجه حرف های ما هم نمی شد یک سری کارها رو کردم ...

سلام مامانا

من دخترم تاخیر زبانی داشت و خب خیلی از گفتاردرمانی نتیجه گرفتم،اما خیلی مهمه بچه رو پیش کی میبرید و مربیش بتونه خوب با بچه ارتباط برقرار کنه که بچه همکاری بکنه.

بچه های دیگ ای ک هم ک بودن و مشکل تو تلفظ صداها داشتن یا لکنت داشتن واقعا سرعت پیشرفتشون خیلی خوب بود

فقط اینک اگ حس میکنین بچتون مشکلی داره اولین کاری ک میکنید با ی گفتاردرمان مشورت کنین و وضعیت بچتونو براش بگید اینجوری خیلی هم نگرانی هاتون کم میشه هم اینکه راهنماییتون میکنه اگ بچه واقعا مشکلی داره درمانشو زودتر شروع کنید که خدایی نکرده زمان طلاییشو برای درمان از دست نده

من از وقتی کرونا اومد ترسیدم ببرمش کلینیک یهو مریض بشه و جلسات درمانشو تو خونه انلاین باهم شرکت میکنیم بعدم گفتاردرمانش بهم برنامه میده ک باهاش کار بکنم.اگ خاستین بگین شمارشونو بهتون بدم باهاشون صحبت کنید مشورت کنید

سلام مامانا من دخترم تاخیر زبانی داشت و خب خیلی از گفتاردرمانی نتیجه گرفتم،اما خیلی مهمه بچه رو پیش ...

بچه من یک ماه دیگه میشه سه سالش خیلی واضح حرف نمیزنه حالا شماره این گفتار درمانو بگید هزینش چقدره ؟ تو واتساپ هم میگه یا تو اینستا

انلاین تاثیر داره ؟ اگه اره لطفا شمارشو بدین

اره عزیزم

علاوه بر اینک باهاش کار میکنن و برنامه به خودم میدن،مرتب میخان ک از دخترم و بازی هامون و تمرین هامون براشون فیلم و ویس بگیرم بفرستم و بعد بهم اشکالات رو میگن یا تمرین جدید میدن.

یه گفتاردرمان کمکی هم بهم شماره دادن که در بین جلسات هرموقع سوالی در مورد تمرینا داشتم،نگرانی داشتم یا کمک خواستم بهشون پیام بدم و مشورت کنم و خوبیش اینه ک هزینه اضافه ای بابت اون گفتاردرمان کمکی ازم نمیگیرن و رایگانه

بچه من یک ماه دیگه میشه سه سالش خیلی واضح حرف نمیزنه حالا شماره این گفتار درمانو بگید هزینش چقدره ؟ ...

والا من چند جا دیگم درمورد هزینه ها سوال کردم گفتن جلسات انلاین تعرفش هر نیم ساعت 160هست اما ایشون خداخیرشون بده هر جلسه نیم ساعتی رو 80میگیرن اما خب اگ پیگیر ببرین فک کنم بازم تخفیف بدن بهتون..کلا خیلی سر پول اذیت نمیکنن تازه میگم یه گفتاردرمان کمکی هم میزارن ک سوالاتونو بپرسین ازش

اره عزیزم تو واتساپ پیام بده بشون خودشون براتون میگن

09390752870 فامیلشون عسکریه عزیزم

چه کارهای گفت انجام بدید

من بچم اولش خب اصلا صحبت نمیکرد یسری تمرین اول میدادن برای اینک ارتباط چشمی بتونه برقرار بکنه یا تقلید بکنه یسری تمرین برای توجهش و اینا

اما خب بعد ک تو این مهارتا خوب شد کم کم حرف زدنشم شروع شد و کلمه هارو شروع کرد

تنها چیزی ک خب واقعا خیلی مهمه اینه که پیگیر و هرچقدر میتونین باهاش تمرین کنین خودتون و ناامید نشین،حالا ایشالا که بچه شما اصلا مشکلی نداشته باشه ولی خب من اولش خیلی ناامید بودم و فک میکردم پیشرفت نمیکنه اما بعد چند ماه واقعا خودم پیشرفتاشو میفهمدم و میدیدم ک بهتر میشه هرچیم ک خب جلوتر میره بیشتر خوب شدنشو حس میکنم و سرعت پیشرفتش خیلی بهتر شده.

باید صبور باشین و ناامید نشین

نه خیلی اذیت میکرد. گفتاردرمانگر یه آقایی بود که من آنلاین باهاشون در ارتباط بودم. ایشون میگفتن هر ر ...

میشه بگید چه راهکارهای گفت بچه منم یک ماه دیگه میشه سه سالش خیلی واضح حرف نمیزنه

میشه بگید چه راهکارهای گفت بچه منم یک ماه دیگه میشه سه سالش خیلی واضح حرف نمیزنه

عزیزم پسر من لکنت دا‌شت. با کوچولوی شما مشکلش فرق میکرد. ممکنه این راهکارا باعث ایجاد مشکل براش بشه. 

ببین من خودم نه اما دوست خواهرم بچش لکنت داشت بردش یه کلینیک گفتاردرمانی خوب سمت پاسداران اسم مرکزشونم حامیه

میگفت فقط با بچه ها کار میکنن برای همین مربیای خیلی خوب و با حوصله ای دارن برای همین خیلی خوب میتونن با بچه ها ارتباط بگیرن