2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بوه*بچه

من امروز دخترم بردم اولین جلسه ش بود

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
همکاری کرد؟

نه زیاد چون اولین جلسه ش بود در مورد رنگ ها وحیوانات ومیوه ها واغضای بدن ازش پرسید همه شو بلده ولی همکاری نمیکرد

بچه ت چند سالشه؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
همکاری نمیکنن

نه خیلی اذیت میکرد. گفتاردرمانگر یه آقایی بود که من آنلاین باهاشون در ارتباط بودم. ایشون میگفتن هر روز با پسرم تمرین کنم و صداشو براش بفرستم. هر روز هم پیشرفتشو چک میکرد. خیلی هم روی نحوه تشویق خودم تاکید داشت. کارشون خیلی خوب بود. ولی پسرم همکاری نکرد. منم دیگه ادامه ندادم. ولی راهکارایی که ایشون گفته بودن ادامه دادم و تاثیر خوبی دیدم خداروشکر. 

۴سالشه من دنیا برام تموم شده 😔

عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه درمان میشن من دخترم حروف ک درست تلفظ نمیکنه 

شما چند سالشه  

۵ سال بچه تون حروف قشنگ تلفظ نمیکنه؟؟