من نزدیک ۴ ساله ازدواج کردم ی جاری جدید هم تازه آوردیم ی جاری دارم ک ۴۲ ساله و این حدوداس و اینکه منو تا الان دعوت نکرده عروس مهمونی هم نکرده ولی این جاری جدیدم رو دعوت میکنه بهش پول میدن و اینکه بردار شوهر من ک میشه شوهر این جاریم با من اصلا خوب نیست ب قول شوهرم چون وضع مالی خانوادم خوب نیست بهم اعتنا نمیکنه ک بخاد دعوتم کنه و اینکه هرچی حرف سرد هست ب من میزنه منو زایه میکنه در حدی ک ی بار باهاش دعوام شد و الان قهریم و اینکه وضع مالی خانواده این جاری جدیده خوبع کلی بهش احترام میذارن دعوت و....و من از این بابت ک منو دعوت نکردن خیلی ناراحتم شوهرم میگه برات مهم نباشه ولی نمیشه آدم دلگیر میشه..پس فردا تولدمه شوهرم خیلی دست و دلبازه و میخاد برام تولد بگیره ب نظرتون چیکار کنم ک یکم زورشون بیاد
اگه کتاب خوب یا سایت خوب در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی هستند وخوندمشون.
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن