2777
2789
عنوان

جاریام

211 بازدید | 23 پست

من نزدیک ۴ ساله ازدواج کردم ی جاری جدید هم تازه آوردیم ی جاری دارم ک ۴۲ ساله و این حدوداس و اینکه منو تا الان دعوت نکرده عروس مهمونی هم نکرده ولی این جاری جدیدم رو دعوت میکنه بهش پول میدن و اینکه بردار شوهر من ک میشه شوهر این جاریم با من اصلا خوب نیست ب قول شوهرم چون وضع مالی خانوادم خوب نیست بهم اعتنا نمیکنه ک بخاد دعوتم کنه و اینکه هرچی حرف سرد هست ب من میزنه منو زایه میکنه در حدی ک ی بار باهاش دعوام شد و الان قهریم و اینکه وضع مالی خانواده این جاری جدیده خوبع کلی بهش احترام میذارن دعوت و....و من از این بابت ک منو دعوت نکردن خیلی ناراحتم شوهرم میگه برات مهم نباشه ولی نمیشه آدم دلگیر میشه..پس فردا تولدمه شوهرم خیلی دست و دلبازه و میخاد برام تولد بگیره ب نظرتون چیکار کنم ک یکم زورشون بیاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همرو دعوت کن ب جز اون🤣🤣 یا مفصل بگیر بیاد ببینه چشمش درآد بزار خوشبختیتو ببینه 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

فقط بخندو شاد باش و با همسرت خیلی صمیمی انگار که تا الان هیچ کارشون به چشمت نیومده 

پیداست همسرت خوبه 

گوربابای جاری اینجور بد 

بگو جلو اونا ازت تعریف کنع خودتم همین طور

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

بنظرم مداااام باجاری جدیدت عکس بزار و زیرش از جاریت تریف کن همش بگو دوست فقط جاری کوچیکه و نمیدونم ازاین چرت و پرتا😂🤣

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
2790
2778
2791
2779
2792