2777
2789
عنوان

کیست تخمدان🤔😶

234 بازدید | 31 پست

بچه ها یک روز از موعدم گذشته و پری نشدم تخمدان چپم گهگاهی درد خفیفی داره ، بنظرتون میتونه کیست باشه ؟؟ چکار کنم دفع شه؟؟ تاحالا سابقه نداشتم ، میترسم چیز دیگه ای باشه، ورزش شدید انجام دادم اما فایده ای نداشت

خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تشخیص بدی دردت دقیقا از تخمدان خودت یکمی دقیق نیس ولی من موقع پری درد زیادی داشتم ماه پیش زایمان کردم موقع عمل ی عالمه کیست در اومد دادم ازمایشگاه دارم میرم جوابشو بگیزم دعا کن.برام چیز خطرناکی نباشه

اگر کیست باشه باید بری دکتر الکی چیزای گیاهی و عطاری نگیر ک بذتر میشی دارو مصرف کن تا خوب بشی  ...

خب مطمئن نیستم کیسته ، دردش هم خیلی خیلی کمه ، اخه چندروزه بخاطر عفونت ادراری دارم دارو میخورم میگم شایدم از اون باشه

خدایا شکرت💜
اینکه تشخیص بدی دردت دقیقا از تخمدان خودت یکمی دقیق نیس ولی من موقع پری درد زیادی داشتم ماه پیش زایم ...

نه عزیزم ، انشاالله که چیز مهمی نیس نگران نباش ، من موقع پریودا اصلا درد شدیدی نداشتم ، اما الان چندروزه درد خفیفی تو تخمدان چپ دارم که البته بخاطر عفونت ادراری هم دارو مصرف میکردم این چند روز ، نمیدونم بخدا موندم ، شما علائم دیگه نداشتی؟

خدایا شکرت💜

وا برا چی ورزش سنگین کردی خانوم 

من نمیدونستم رفتم یه کیست بزرگ داشتم دکترم گفت حق نداری بی هوا خم شی ورزش کنی چیز بلند ورداری چون میترکه مستقیم باید بری اتاق عمل 

ندانسته چرا درمان میکنی خودتو برو دکتر 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

برو سونو مطمئن شی

دکتر بهم دارو داد ب من نساخت گذاشتم کنار تا برم طب سنتی، قبلشم طب سنتی چیزایی بهم داده بود واس مزاجم

تو نت خوندم واس تخمدان خوبه همونارو خوردم

بعد چن ساعت از پریود شدنم ساعت دو شب از درد داشتم میمردم ، رفتم دستشویی بعد ی پوست بزرگ و کلفت

دفع کردم نمیدونم کیستم بود یا چی ، چون کرونا هس میترسم برم سونو بدم دوباره

امیدوارم دفع شده باشه

وا برا چی ورزش سنگین کردی خانوم  من نمیدونستم رفتم یه کیست بزرگ داشتم دکترم گفت حق نداری بی هو ...

واااااای جدی ؟؟؟ اخه مطمئن نیسم که کیسته ، چندروزه بخاطر عفونت ادراری دارو میخورم گفتم شاید از اونه و زودتر پری بیاد ولی بعد سرچ کردم دیدم نوشته ممکنه کیست باشه ، یعنی واقعا احتمال کیست هس؟ دردش خیلیییی کمه ها ، شما دردتون زیاد بود ؟ چجوری بود ؟ موقع حرکت بیشتر میشد؟

خدایا شکرت💜
واااااای جدی ؟؟؟ اخه مطمئن نیسم که کیسته ، چندروزه بخاطر عفونت ادراری دارو میخورم گفتم شاید از اونه ...

من نزدیک پریودام زیر دلم تیر میکشید راه میرفتم بیشتز میشد حالت تهوع هم داشتم بعضی وقتا همین بود فقط علایمم ولی خب فقط دو ماه دارو خوردم خوب شد مال من 5 سانتی بود 😨

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤