2777
2789
عنوان

کیست تخمدان🤔😶

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست
منم کيست داشتم ، پريودم نامنظم بود و خيلي کم

من پریودام تقریبا منظم بود و اتفاقا کم نبود ، اما نمیدونم چرا عقب انداختم ، چند روزه بخاطر عفونت ادراری دارو میخورم ، ممکنه از اون باشه ؟؟ شما علائم دیگه هم داشتی؟؟مثلا دردتون در چه حد بود؟

خدایا شکرت💜
برو سونو مطمئن شی دکتر بهم دارو داد ب من نساخت گذاشتم کنار تا برم طب سنتی، قبلشم طب سنتی چیزایی بهم ...

وااای چه وحشتناک 😭 انشاالله دفع شده ، علائمتون چی بود دقیقا

خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریودام تقریبا منظم بود و اتفاقا کم نبود ، اما نمیدونم چرا عقب انداختم ، چند روزه بخاطر عفونت ادر ...

منم تخمدان چپم درد ميکرد ،دردش مثل تيرکشيدن بود ، نه من موقع پريودي خيلي درد نداشتم ولي مثلا چند روز تاخير داشت يا يماه کلا پريود نميشدم رفتم دکتر قرص داد  

وااای چه وحشتناک 😭 انشاالله دفع شده ، علائمتون چی بود دقیقا

متفورمین بهم نساخت یه هفته حالم بد بود

ولی قبلش دلدرد و حالت تهوع و..

من اون موقع ک رفتم سونو حالم خوب شده بود اصلا فک نمیکردم کیست داشته باشم

مراقبت از خودمون تو اون دوران گاهی خ کلافه کنندس

من تازگیا خ رعایت میکنم

منم تخمدان چپم درد ميکرد ،دردش مثل تيرکشيدن بود ، نه من موقع پريودي خيلي درد نداشتم ولي مثلا چند روز ...

سونوگرافی کرد یا از علائم فهمید؟؟ من دوماه قبل بارداری شیمیایی داشتم با دوازده روز تاخیر اما پریود شدم بدون دارو و ماه قبلم منظم شدم ، نمیدونم این ماه ازمایشم عفونت ادراری نشون داد و دارو خوردم اما پریود نشدم ، انشاالله کیست نباشه ، امیدوارم شماهم خیلی زود بهترشی

خدایا شکرت💜
متفورمین بهم نساخت یه هفته حالم بد بود ولی قبلش دلدرد و حالت تهوع و.. من اون موقع ک رفتم سونو حالم ...

من شنیدم اکثر خانما کیست دارن اما خب از یک حدی نباید بزرگتر شه و خود به خود دفع میشه ، اما من علائم جز همین درد خفیف تخمدان رو ندارم ، میترسم، دعا کن کیست نباشه ، الان چه دارویی میخوری؟ 

خدایا شکرت💜
من شنیدم اکثر خانما کیست دارن اما خب از یک حدی نباید بزرگتر شه و خود به خود دفع میشه ، اما من علائم ...

والا من قطع کردم بعدشم پریود شدم

کلا یه بسته نخوردم چون خ حالمو بد میکرد البته قرصای دیگه ای هم میخوردم

الان هیچی فقط طب سنتی مو ادامه میدم

ایندفه رفتم راجبه تنبلی تخمدانمم بهش میگم

هروق زنگ میزنم سه چهار ماه دیگ بهم وق میده

20روز دیگ وقتمه ، دلم میخواد قبلش برم سونو

همش از سردی. تخودان این بیماری ها و ی سری مسایلی ک رعایت نکردن اوناهم باعث سردی و چنین مشکلاتی میشع

انشاالله ک چیزی نیس برای شما اگرم باشه خب تو خانما طبیعی در مان ک شدید حتما رعایت کنید تا دوباره چنین مشکلی پیش نیا

استارتر شما یه تاپیک زده بودی که قفل کردی مجبورم اینجا پست بذارم.... احساس غش داشتی

من امروز صبح که از خواب بیدار شدم این حسو داشتم با تهوع و گیجی... هنوزم همینم

یه حالت خاصیه، انگار میخوام از حال برم دست و پام یه جوریه توروخدا بگو خوب شدی برا شما به خاطر چی بود؟ خیلی ترسیدم....

استارتر شما یه تاپیک زده بودی که قفل کردی مجبورم اینجا پست بذارم.... احساس غش داشتی من امروز صبح که ...

سلام عزیزم ، امیدوارم الان بهتر شده باشی ، من یک ماه قبلش کورتاژ شده بودم ک فک میکنم از کم خونی بود ، البته چند وقت بعدش که ازمایش دادم معلوم شد تیروئید پرکار دارم ، حالا نمیدونم اون حالت بخاطر تیروئیدم بود یا نه اما دیگه نشدم ، شماهم یک ازمایش خون بده ، شاید قندت افتاده بوده

خدایا شکرت💜
والا من قطع کردم بعدشم پریود شدم کلا یه بسته نخوردم چون خ حالمو بد میکرد البته قرصای دیگه ای هم میخ ...

انشاالله ، ممنون عزیزم ، من نمیتونم گرمی جات زیاد بخورم چون پرکاری تیروئید دارم ، حالا نمیدونم ، درد تخمدانم کاملا خوب شد اما هنوز پری نیومده 

خدایا شکرت💜

ورQUOTE=187995543]سلام عزیزم ، امیدوارم الان بهتر شده باشی ، من یک ماه قبلش کورتاژ شده بودم ک فک میکنم از کم خونی بود ...[/QUOTE]

ارع ، چون متفورمین قرص قند من نمیدونم چرا واس کیست تجویز میکنن

من همینجوری قندم پایینه اونم میخوردم روب موت میشدم

ی چن روزع بازم زیردلم درد میکنه

من بیماری خاصی ندارم ، از طبع بلغمی بودنم هس 

و من البته مجردم 

اگ میخوای پری شی رازیانه ناشتا دم کن بخور دو سه روزه نتیجه می‌گیری البته باید فک کنم پرولاکتین خون بود ک باید بالا نباشه