2777
2789
عنوان

سختگیری همسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 57 پست
بی محلی کن خودش درست میشه ضمنا سعی کن نظر اون رو توی لباس و پوشش رعایت کنی  به خاطر ارامش خود ...

من همیشه طوری لباس میپوشم که عفت و حیام حفظ شه نه خیلی باز و جلف میپوشم نه خیلی حجابی ساده و معمولی. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا اینقد حرص میخورم ورم معده گرفتم

خب تهش کی آسیب میبینه؟  فقط خودت 

اون همونجوری سالم سرحال میمونه تو هزار جور مریضی میگیری برا همینه خانوما خیلی زودتر افتاده میشن بخدا 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
خب تهش کی آسیب میبینه؟  فقط خودت  اون همونجوری سالم سرحال میمونه تو هزار جور مریضی میگیری ...

آره بخدا دلیلش این مردای بیشعوره

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
همسرمنم به لباسام گیر میده ولی خدایی خودش هم باب میل من لباس میپوشه هیچوقت بدون نظر من لباس نمیخره

ولی مشکل اینجاس به پوشش من گیر میده ولی هیچ وقت نذاشته درمورد پوشش حتی اظحار نظر کنم

شاید باورش برات سخت باشه من توی بدترین شرایطم نمیرم منت کشی بارها بوده مقصرم توی دعواها من بودم ولی اصلا به خودم نمیبینم برم عذرخواهی

همسرم این دفعه میگفت حسرت به دل موندم توبیای یه دفعه معذرت خواهی کنی😂😂😂😂جالب ترش اینجاست که دخترمم برده به خودم😆😆😆😆

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

من دوبار تو ده سال زندگی این کار رو کرده  ولی خیلی دلم شکست  خیلی متنفرم ازش  الان ...

من هزاران بار 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
ولی مشکل اینجاس به پوشش من گیر میده ولی هیچ وقت نذاشته درمورد پوشش حتی اظحار نظر کنم

آها

نه دیگه

بهش بگو من بدون نظر تو لباس نمیپوشم، و تو هم بدون نظر من نپوش

چطور من به حرف تو گوش بدم تو نه؟

من آدم نیستم؟