2821
2789
عنوان

ترک پوستی

821 بازدید | 25 پست

کسی برای از بین بردن رد ترک پوستی راهکاری داره؟تا حالا کاری کردین که رفع بشه ؟اصلا میشه کاری کرد؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

منظورتون اون ترک هاییه که تو بارداری یا موقع چاقی و لاغری ایجاد میشه؟

یا ترک در اثر خشکی رو میگین؟

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
منظورتون اون ترک هاییه که تو بارداری یا موقع چاقی و لاغری ایجاد میشه؟ یا ترک در اثر خشکی رو میگین؟

بر اثر اضافه وزن اینطوری شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه کاربری تو سایت گفت هرشب روغن شترمرغ میزده  بعداز یک ماه تاثیرش رو دیده

جدی؟؟ممنونم 🙏🏻🌸 کاش واقعا جواب بده 

بر اثر اضافه وزن اینطوری شده

آهان منم داشتم.

روغن بچه فیروز از اونا که درش آبیه یه مدت بعد از حموم که بدنم کامل خشک نشده بود زدم خیلی بهتر شده

اگه هرروز بزنی که بهتره ولی من حوصله نداشتم فقط بعد از حموم زدم.کامل کامل خوب نشده.ولی از اون حالت فاجعه باری که اوایل بود خیلی بهتر شده

یه مدلش نارنجیه زدم فایده نداشت.روغن کرچک و روغن نارگیل و ترکیب روغن نارگیل و آلوورا هم زدم فایده نداشت

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
آهان منم داشتم. روغن بچه فیروز از اونا که درش آبیه یه مدت بعد از حموم که بدنم کامل خشک نشده بود زدم ...

روغن بچه ینی اینقد خوب جواب میده؟ وای چه جالب😃

روغن بچه ینی اینقد خوب جواب میده؟ وای چه جالب😃

منم تو نی نی سایت دیدم یکی گفته بود

بعد تو یه سایتی یه نفر گفته بود هرروز بدنت مرطوب باشه و بزنی بعدم چند دیقه سشوار بگیری به بدنت تا داغ بشه زودتر اثر میکنه.من اونم حوصله نداشتم انجام بدم😁

منم تو نی نی سایت دیدم یکی گفته بود بعد تو یه سایتی یه نفر گفته بود هرروز بدنت مرطوب باشه و بزنی بع ...

چه ترفندایی واقعا مرسی 😃🙏🏻🙏🏻🌸😍

چه ترفندایی واقعا مرسی 😃🙏🏻🙏🏻🌸😍

قربونت عزیزم.امیدوارم جواب بگیری.من که اینقد واسشون گریه میکردم درک میکنم هرکس از اینا رو بدنش داره

اما طول میکشه این چیزا.باید خیلی حوصله داشته باشی.چند ماه باید ادامه بدی

قربونت عزیزم.امیدوارم جواب بگیری.من که اینقد واسشون گریه میکردم درک میکنم هرکس از اینا رو بدنش داره ...

ممنون ،ایشالا بتونم چند ماه ادامه بدم و خسته نشم😄

2824
2823
2791
2779
2792